Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Січень » 5 » Бойківська коляда дітям Донеччини
20:46
Бойківська коляда дітям Донеччини
     5 січня 2013 року у світлиці районної бібліотеки різдвяні колядки лунали для юних гостей з Донеччини.
     На запрошення районної державної адміністрації вже вдруге в районі протягом Різдвяних свят перебуватиме делегація дітей загиблих шахтарів з Донецької області. В гості на Рожнятівщину прибуло 20 дітей та четверо керівників. Делегацію донеччан очолила голова Донецької обласної громадської організації «Асоціація родин загиблих шахтарів» Полякова Людмила Іванівна.
     
     Прибувши у наш район діти відвідали церкву Різдва Христового селища Рожнятів, де отримали благословення на щасливе перебування у родинах Рожнятівщини від отця-декана Володимира Тараса, а також наші гості та представники родин краю стали учасниками святкового дійства передачі Віфлеємського вогню. Цей вогонь впродовж Різдвяних свят зігріватиме своїм теплом домівки родин, які гостинно приймуть донеччан на Різдвяні свята.
     Дзвінкоголосою колядою у виконанні маленьких учасників фольклорного колективу із с. Дуба (керівник Ярема Михайлів) розпочалась святкова зустріч у світлиці районної бібліотеки. Організатори зустрічі подбали, щоб юні донеччани почастувалися з дороги гарячим чаєм та пампушками, а серця були зігріті щирим словом і чудовою українською піснею у виконанні юних талантів Рожнятівщини: Лариси Самійлів, Христини Притули, Адріани Лахманець та Ірини Маляр.
     З найщирішими побажаннями щасливого Різдва та приємного і незабутнього перебування на Рожнятівщини до гостей звернулися заступник голови райдержадміністрації Омелян Бойчук, селищний голова Василь Мацевко. А уривок з документального фільму про Рожнятівщину познайомив юних гостей з мальовничими краєвидами нашого гостинного краю. Слова подяки за турботу і гостинність пролунали на адресу рожнятівців від голови делегації Людмили Полякової, яка подарувала для бібліотеки видання про Донецький край, а юні донеччани привітали всіх присутніх Різдвяними вінчівками. Директор Рожнятівської ЦБС Марія Рибчак побажала всім присутнім веселих Різдвяних свят та подякувала за подаровані книги.
         
 
     Організатори зустрічі, а це відділ у справах сім’ї, молоді та спорту РДА, служба у справах дітей та районна центральна бібліотека щиро вірять, що перебування дітей загиблих шахтарів у наших родинах принесе у їхні серця тепло, радість і подарує різдвяну казку!
Категорія: Події | Переглядів: 988 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ