Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Травень » 8 » День професійного спілкування
16:03
День професійного спілкування
     Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки. Визначення асортименту бібліотечних послуг та інтелектуального продукту, оптимізація форм і методів практичної діяльності – найбільш складний та відповідальний етап планування. Він вимагає від фахівців високого професіоналізму, готовності до змін, гнучкості, навичок пошуку та відбору.
     8 травня 2013 року в центральній районній бібліотеці відбувся черговий День професійного спілкування працівників Рожнятівської ЦБС. День професійного спілкування розпочала директор Марія Рибчак, яка повідомила колегам радісну звістку про те, що Рожнятівська центральна районна бібліотека разом із бібліотеками-філіями, а саме:
  • Рожнятівська бібліотека для дітей;
  • Брошнів-Осадська бібліотека для дітей;
  • Перегінська бібліотека для дітей;
  • Бібліотека села Берлоги;
  • Бібліотека села Креховичі; 
  • Бібліотека села Небилів;
  • Бібліотека села Сваричів;
  • Бібліотека села Цінева
стали переможцями V раунду конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» Програми «Бібліоміст», яка діє за сприяння Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).
     Як переможці бібліотеки отримають набори комп’ютерного обладнання, оргтехніку (14 комп’ютерів, 8 комплектів копіювально-розмножувальної техніки) та програмне забезпечення, яке буде встановлено до кінця 2013 року.
     Конструктивним і цікавим був виступ Ніни Шищак – завідувачки сектором краєзнавства. Вона поділилася своїми знаннями по стратегічному плануванню, які здобула на тренінгу в місті Ужгород на базі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка, продемонструвала колегам цікаву тематичну презентацію.
 
      З великим захопленням присутні прийняли участь у діловій грі, яку проводили працівники міської та дитячої бібліотеки селища Брошнів-Осада, сіл Брошнів, Креховичі «Один день у бібліотеці». Працівники Л. Чернишова, О. Боднар, В. Відливана, А. Лисова, О. Сеничак, І. Гуцул, І. Турчин майстерно відтворили ситуації, які бувають у бібліотеці, проявили свою ерудованість і творчість.
    
     2013 рік – оголошено роком екології і фізичного здоров’я. З нагоди цього, працівники Перегінської дитячої бібліотеки провели пізнавальну подорож «По заповідних місцях». Присутні мали змогу здійснити віртуальну мандрівку туристичними стежками Рожнятівщини, познайомитись із заповідниками та заказниками Прикарпаття, мальовничою та загадковою флорою та фауною Карпат.
Категорія: Події | Переглядів: 902 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ