Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Грудень » 31

      Зовсім скоро перегорнемо останню сторінку незабутнього 2014 року! Він запам’ятався усім нам багатою палітрою подій, видався для нас доволі важким… В ньому було багато сліз, радості та горя. Та ми довели усьому світові, що ми сильна і героїчна нація!
    Рік, що минає, подарував нам багато зустрічей і цікавих відкриттів, перемог і звершень, новий професійний і життєвий досвід.
     У цей передноворічно-Різдвяний час дирекція Рожнятівської районної бібліотеки, бібліотечні працівники району висловлюють щиру подяку депутату Верховної Ради Анатолію Диріву, депутатам обласної ради Роману Павліву, Михайлу Мердуху,  Олексію Голубчаку, голові районної ради Назарію Іваніву, депутатам районної ради, голові Рожнятівської РДА Василю Рибчаку, заступникам та керівникам відділів Рожнятівської РДА, голові Рожнятівської селищної ради Василю Мацевку, головам сільських рад, голові Рожнятівської філії союзу українок Світлані Діденко, голові районної організації "Бойківський рух Рожнятівщини" Богдану Абраму, колективу районної газети «Новини Підгір’я», підприємцям-благодійникам та партнерам Роману Гриценку, Богдану Бачкуру, Володимиру Рибчаку, Миколі Качуру, Оксані Попівняк – усім за підтримку бібліотечних установ району, сприяння у подоланні фінансових проблем. Особливі слова подяки за підтримку та співпрацю висловлюємо духовенству району.
     Від щирого серця вітаємо усіх краян з Новим 2015 Роком та Різдвом Христовим!
     Із вдячністю за спільну працю та з надією на краще ми, бібліотекарі Рожнятівщини, разом із Вами готові увійти в Новий 2015 Рік!
      Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий – 2015 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.
     Бажаємо, щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

МИРУ І СПОКОЮ ВАМ ТА НАШІЙ РІДНІЙ УКРАЇНІ!

Категорія: Події | Переглядів: 676 | Додав: Admin | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ