Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Квітень » 3 » Акція «Подаруй книгу бібліотеці» – живе!
19:17
Акція «Подаруй книгу бібліотеці» – живе!

     У продовж багатьох років жителі громад Рожнятівщини підтримують доброчинну акцію місцевих книгозбірень «Подаруй книгу бібліотеці». Ще з давніх часів благодійність була в традиціях нашого народу. Багато людей нашого бойківського краю вже відгукнулися на цю акцію, адже робити добро – це хороша, корисна справа, яка зроблена не заради власної вигоди, а для блага іншої людини.
     Кожного разу, коли до бібліотеки приходять наші краяни і приносять книги-подарунки, ми бібліотечні працівники щиро радіємо, бо розуміємо, що ці книги продовжать своє «життя» серед наших користувачів. Не секрет, що сьогодні наші бібліотеки відчувають брак нової літератури, комплектування фондів відстає від запитів наших користувачів. А тому кожна нова книга – це справді цінний подарок для книгозбірні!
      Коли до світлиці районної бібліотеки прийшов місцевий житель, депутат селищної ради Лоп’янецький Любомир Йосипович, а в руках у нього було з десяток новеньких книжок, ми бібліотекарі щиро зраділи. Добродій Любомир Йосипович повідомив, що бажає подарувати бібліотеці книги і надіється, що вони принесуть користь іншим. На запитання, що спонукало пана Любомира вчинити такий крок, він відповів, що «…бібліотека – це то місце, де завжди потрібна книга, тут вона буде потрібною для багатьох, а вдома, на полиці, у неї немає майбутнього».

    Слід відзначити, що за останній час до цієї акції також долучилися і подарували книги для бібліотеки: професор Омелян Вишневський (с. Ясеновець), науковець Назарій Попадинець (с. Луги), письменник, поет Любомир Михайлів (смт. Рожнятів), краєзнавець Любомира Василечко (с. Цінева), поетеса Наталія Данилюк (смт. Перегінське), депутат районної ради Мельник Віталій (с. Брошнів) та багато інших.
     Завдяки цій акції книгозбірні Рожнятівської централізованої бібліотечної системи збагатилися за останній рік 584 примірниками друкованих видань.
     Подаровані нашими краянами книги стали відчутним джерелом поповнення бібліотечного фонду.
     Ми, бібліотечні фахівці, щиро вдячні тим читачам, які вже подарували бібліотеці свої книги, і будемо вдячні всім, хто візьме участь у цій акції.

Категорія: Події | Переглядів: 1035 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ