Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Червень » 22 » «Бібліоміст» – історії успіхів. Школа менеджера працює.
12:04
«Бібліоміст» – історії успіхів. Школа менеджера працює.
     20 червня в ОНУБ ім. Івана Франка проведено перший день занять школи менеджера для директорів ЦБС «Історія успіхів реалізації програми «Бібліоміст».
      Всіх учасників школи привітала директор бібліотеки Людмила Бабій. В своєму короткому виступі вона відзначила досягнення бібліотек області щодо реалізації Програми «БІбліоміст». У привітаннях також взяли участь заступник начальника управління культури, національних меншин та релігій ОДА Василь Тимків. У привітальному слові він наголосив на тому, що саме завдяки даній Програмі відбувся справжній прорив у бібліотечній сфері області, акцентував увагу на зростанні ролі сучасних бібліотек в наданні нових інноваційних послуг жителям громад. Про впровадження програми у роботу централізованої бібліотечної системи м. Івано-Франківськ розповів учасникам школи заступник начальника управління культури Івано-Франківського міськвиконкому Любомир Никорак. Регіональний представник Програми «Бібліоміст» Богдан Микицей проаналізував стан реалізації проекту «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» серед бібліотек області, поінформував про наступні заходи Програми «Бібліоміст» – участь в регіональній ярмарці бібліотечних ідей у Львові, тренінгах тощо.
     З метою представлення реалізації програми учасникам школи було представлено відео презентацію «Програма «Бібліоміст» в обласній науковій універсальній бібліотеці ім. І. Франка». Цікавою і насиченою була програма першого дня школи. Учасники відвідали центральну міську бібліотеку та філії №2, №3. Про підготовку до реалізації програми в міських бібліотеках-філіях присутнім розповіла директор ЦБС Ганна Медвідь.
     Роботу бібліотек за темою «Просування електронних інформаційних послуг – основа іміджу бібліотеки» представила слухачам школи завідувач відділу інформаційних технологій «Інтернет-центр» Рожнятівської ЦБС Галина Фреїшин. Виступ було доповнено цікавою презентацією «Бібіліоміст» – Рожнятівська ЦБС: прорив в інформаційному обслуговуванні».
     «Веб-представництво бібліотек у світовому інформаційному просторі – таку тему представила директор Надвірнянської ЦБС Марта Кушнерчук.
     Побачене і почуте під час навчання у школі директорів підтвердило, що місія сучасної публічної бібліотеки – надання повної оперативної інформації, а завдяки Програмі «Бібліоміст» істотно підвищився статус бібліотек, вони стали центрами громад.
Категорія: Події | Переглядів: 1106 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ