Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2017 » Вересень » 27 » Бібліотека скликає друзів: святкова зустріч з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек
12:19
Бібліотека скликає друзів: святкова зустріч з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

А серце – тук!.. Щемливе серце: тук!..
І ще раз: тук!.. І не дає спокою…
У тиші Храму Книг той перегук –
Це світ краси, народжений тобою.

     Вже стало доброю традицією у вересневі дні, а саме – 30 вересня, щороку відзначати Всеукраїнський день бібліотек. А всяке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань.
    Саме такою була святкова зустріч 26 вересня 2017 «Бібліотека скликає друзів». З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек на свято до бібліотечної родини Рожнятівської ЦБС завітали також давні і вірні друзі: представники районної влади, духовенство, партнери, активісти громадського життя, представники ГО та читацького активу. 
     Бібліотека – це не просто храм науки і душі – це наша історія і наше сьогодення. Вона крокує вперед і змінюється. Поруч з книжками на полицях з’являються електронні книги, диски, а Інтернет став для бібліотекарів добрим помічником у пошуку інформації.
     Невеликою частиною бібліотек України є книгозбірні Рожнятівського району, в яких працюють самовіддані люди. Всі вони вважають свою професію не простою роботою, а своєю місією на Землі, покликанням своєї душі. 
     За добрим християнським звичаєм молитвою та благословенням розпочали святкове дійство о. Роман Токарик та отець-капелан Івана Креховецький.

    

    У цей день з вітальними словами на зустріч завітали голова Рожнятівської районної ради Василь Ярославович Рибчак та заступник Олег Володимирович Понайда. У своїх виступах вони зазначили, що держава належним чином оцінює роль і значення бібліотек, а бібліотеки Рожнятівщини є справжніми центрами громад району. 

     

     З теплотою у серці, по-материнськи, звернулася до своїх колег директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак. Вона щиро здоровила усіх присутніх з професійним святом, привітала ветеранів бібліотечної ниви, а також молодих працівників, які зовсім недавно влились у бібліотечну сім’ю району.

    

    З вітаннями та побажаннями здоров’я, успіхів у праці на благо процвітання рідної держави до всіх бібліотекарів Рожнятівської централізованої бібліотечної системи звернулися начальник відділу культури Рожнятівської районної державної адміністрації Володимир Феліксович Борович, голова профкому працівників культури району Ірина Ярославівна Курташ, директор Рожнятівського Народного дому Ігор Ярославович Тринчук, поет, краєзнавець, голова літературного об’єднання «Горгани» Любомир Львович Михайлів, поетеса Ольга Степанівна Парадовська, голова філії союзу українок Рожнятова Світлана Василівна Діденко, партнер бібліотеки, юрист Оксана Михайлівна Гулянич, журналіст районної газети «Новини Підгір’я» Мирослава Миколаївна Кузюк. Добрі і щирі побажання прозвучали на адресу бібліотекарів від працівників централізованої бухгалтерії відділу культури, працівників методичного кабінету Народного дому та ще багатьох друзів бібліотек району.

    

       

     Багато добрих і теплих слів прозвучало на святі на адресу завідуючої бібліотеки-філіалу с. Нижній Струтин Рожнятівської ЦБС Емілії Михайлівни Семків. 
     В цьому році виповнилось 50 років, як Емілія Михайлівна ступила на стежину, яка привела її у бібліотеку.  Це воістину бібліотекар з великої букви. Вона своєю наполегливістю, вмінням, розумом протягом всіх цих років трудилась на просвітянській ниві бойківського краю. Свою любов до професії вона передала багатьом молодим бібліотекарям району, Емілія Михайлівна користується заслуженим авторитетом серед колег ЦБС. 

    

     На святі було багато нагород, квітів, сюрпризів. Музичні вітання для бібліотекарів дарували Микола Туз, Галина Балабан, музичний дует у складі Ігоря Тринчука та Олександра Левицького та Мар'яна Мельник.

        

Шановні бібліотекарі! Вітаємо Вас з професійним святом духовності, мудрості і знань - Всеукраїнським днем бібліотек! Від щирого серця зичимо Вам і Вашим близьким міцного здоров’я, благополуччя, достатку в оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають Вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості - Софії.
Снаги трудової – без ліку,
Пошани й добра від людей,
Щасливого й довгого віку
Ми зичим вам у цей день!

Категорія: Події | Переглядів: 1339 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ