Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2011 » Вересень » 27 » «Бібліотека: з книгою крізь століття»
11:31
«Бібліотека: з книгою крізь століття»
    
     22 вересня 2011 року з нагоди 65-річчя Рожнятівської центральної районної бібліотеки, 35-річчя з часу створення централізованої бібліотечної системи та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек у світлиці районної бібліотеки на святочну академію «Бібліотека: з книгою крізь століття» зібралася вся велика бібліотечна родина.
     
     Мандрівкою в історичне минуле районної масової бібліотеки розпочала свято директор Рожнятівскої ЦБС Рибчак Марія Василівна, яка також привітала усіх присутніх із потрійним бібліотечним святом. Працівники відділу інформаційних технологій «Інтернет-центр» підготовили і показали гостям та запрошеним цікаву презентацію «Бібліотека крізь роки: хроніка подій». На старих пожовклих фотографіях, яким понад 50 років, із сльозами на очах ветерани бібліотечної ниви впізнавали себе та своїх колег, де вони ще зовсім юні, повні сил та енергії започатковували, організовували перші бібліотеки в Рожнятівському районі.
     Своїми спогадами з присутніми поділились директор районної масової бібліотеки та перший директор ЦБС Ундіна Сидорівна Книш та директор Рожнятівської ЦБС Марія Марківна Голубовська.
    
     Також на святі були присутні ветерани бібліотечної справи М. І. Андрейко, Е. С. Жолобак, Я. А. Дирів, М. М. Кос, Н. І. Неборак, Д. М. Бойчин, Д. Р. Стасів, В. І. Мельник, О. П. Зозук, К. Г. Федорів, М. Ю. Неспляк, Д. М. Кулик, М. Й. Андрішак, П. П. Василинюк, Я. В. Худик, О. П. Тренчук, А. М. Кос.
     Привітав усіх бібліотекарів зі святом начальник відділу туризму і культури Рожнятівської РДА Ярослав Іванович Тринчук та за відданість бібліотечній справі і вагомий внесок у розвиток культури Бойківщини вручив подяки ветеранам та кращим працівникам системи.
     З словами-привітаннями на святочну академію завітали заступник голови РДА Володимир Васильович Степаненко, селищний голова Рожнятова Василь Степанович Мацевко, начальник відділу у справах дітей РДА Богдан Федорович Абрам та голова профкому працівників культури району Тетяна Гулянич.
    
     Почесний гість свята директор обласної бібліотеки для юнацтва Світлана Ярославівна Шаган зазначила, що книга вічна на усі віки, а бібліотекарі – це люди, які все своє свідоме життя присвятили книгам. Вона також наголосила на тому, що бібліотеки Рожнятівщини є в числі кращих бібліотек області, а це заслуга насамперед директора ЦБС Марії Василівни Рибчак.
     Музичні дарунки на святі звучали у виконанні чудового колективу Народного Дому с. В. Струтин у складі Надії Ілітич, Тетяни Зварич, Тетяни Боркович та Михайла Янківа , а ветеран бібліотечної справи Марія Юріївна Неспляк порадувала всіх веселими гуморесками.
         
     Молоді спеціалісти Уляна Годованець, Ніна Шищак, Галина Русин, Галина Павлів та Люба Абрам розповіли присутнім чому свою професійну діяльність вони поєднали з книгою.
     Бібліотекар – це творча особистість, яка безкорисливо та з повною віддачею служить читачам, це скарбник слова, він стоїть біля витоків мудрості, він є хоронителем і провідником безлічі книг та журналів.
     Завершальним акордом святочної бібліотечної академії стала спільна фотографія, яка об’єднала кілька поколінь і династій великої бібліотечної родини нашого бойківського краю.
 
З СВЯТОМ ВАС, ШАНОВНІ БІБЛІОТЕКАРІ РАЙОНУ!
 
Ми служимо людям у світському храмі
І совість століття пронизує нас.
А мудрість і правда розтоплять і камінь
Все – людям, життю, і ніщо про запас!
Категорія: Події | Переглядів: 1530 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ