Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Вересень » 7 » Бібліотекарі прагнуть навчатися
18:02
Бібліотекарі прагнуть навчатися

     6 серпня 2016 року в Рожнятівській центральній районній бібліотеці з метою ознайомлення з новими та актуальними процесами в бібліотечній справі, надання практичних знань та консультування з питань бібліотечної роботи відбувся черговий день професійного спілкування на тему «Бібліотека: сучасні технології популяризації знань, читання та інформації». У цільовому навчанні працівників сільських бібліотек району взяв участь заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина.
     Розпочала фахові навчання директор, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак. У своєму виступі вона детально зупинилась на питаннях: фінансуванні бібліотечних установ району, підготовки до опалювального сезону, основних завданнях, які стоять перед бібліотечними фахівцями на даному етапі. Особливу увагу звернула директор на заходи по підготовці  до відзначення 70-річчя Рожнятівської районної бібліотеки.

     З матеріалами семінару координаторів пунктів Європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах Європейської інформації в бібліотеках» ознайомила колег завідуюча відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Галина Фреїшин. За допомогою мультимедійної презентації вона провела для колег консультацію «Етика електронного спілкування».

     Звертаючись до бібліотечних фахівців району заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович наголосив на тому, що імідж сучасної бібліотеки тісно пов’язаний з уявленнями про бібліотечну професію в суспільстві. Дуже важливо вміти показати громаді, крім компетентності бібліотечного фахівця, і його готовність до спілкування, бажання бути гарним порадником. А актуальні соціальні проекти, що втілюють у життя бібліотеки Рожнятівщини тільки підкреслюють їх необхідність та сприяють їх самоутвердженню своїй громаді.
     Під час ділового спілкування бібліотекарі обмінялися цікавим досвідом, власними новаціями та отримали домашні завдання на наступну виробничу фахову нараду.
     Бібліодень закінчився підведенням підсумків та узагальненням отриманої інформації, яка в подальшому сприятиме покращенню обслуговування місцевих громад.

Категорія: Події | Переглядів: 827 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ