Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Травень » 16 » Благослови, матусе, на добро
14:34
Благослови, матусе, на добро

     16 травня 2019 року бібліотекарі Рожнятівщини дружною бібліотечною родиною зібралися на виробничу нараду і святкову зустріч до Дня матері «Благослови, матусе, на добро».
      12 травня ми святкували День Матері, 15 травня – Міжнародний день сім’ї, 16 травня – День вишиванки. Привітала колег з нагоди цих прекрасних весняних свят завідувачка сектору краєзнавства Рожнятівської ЦБС Ніна Шищак і побажала міцного здоров’я, щастя, радості, миру, злагоди,  добробуту, благополуччя, затишку і гармонії, зазначивши, що коли ми будемо носити гордо вишиванку, єднатися, любити і поважати один одного, то обов’язково збудуємо міцну і єдину українську родину та процвітаючу і вільну державу Україну.
      Інколи ми не помічаємо, як швидко біжить час, як спливає день за днем, як змінюється все навколо… Радість і смуток переплітаюся… Хтось приходить у цей світ, а хтось відходить у чисті небеса… За короткий проміжок часу від нас відійшли люди, яких Ви всі знали, яких шанували, з якими працювали разом на бібліотечній ниві Володимир Іванович Мельник, який свого часу завідував бібліотекою села Рівня, Марія Антонівна Дирів, яка працювала бібліотекарем в селі Дубшара. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять колег, які відійшли у інший світ. 
      Минають роки, а мамине добре слово вічно живе у наших серцях. Крізь роки воно озивається червоною калиною в лузі, стрункою тополею в полі, кучерявою вербою над водою, вишневим цвітом, солов’їною мовою, пахучістю трав… І де б ми не були, нас завжди зігріває материнська ласка і любов. Привітав бібліотечних працівників з прекрасними весняними святами і прочитав свої поезії начальник відділу культури РДА Володимир Феліксович Борович.

      Звернулася з вітальним словом до колег директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак, зазначивши, що всі ми починаємося з мами, що немає любові сильнішої від материнської і немає нічого святішого і безкорисливішого, ніж мамина любов.

В ході святкової зустрічі привітали з Днем народження травневих іменинників директора Рожнятівської ЦБС, заслуженого працівника культури України Марію Василівну Рибчак, ветерана бібліотечної справи Мирославу Миколаївну Маршалко, колег-бібліотекарів Любов Василівну Сенюк, Надію Петрівну Люклян, Галину Адамівну Янків, Ольгу Богданівну Кравців, Наталію Юріївну Лесюк, Віру Іванівну Кульчак, Лесю Степанівну Матіїв. 
      В цей день звучали такі милі кожному з нас пісні про маму у виконанні учнів Рожнятівської ДШМ Софії Литвин, Євгенії Матіщук (викладач Ірина Русин), лауреата багатьох конкурсів і фестивалів, викладача Рожнятівської ДШМ Ірини Яремчук.

   

Дорогі матері!
У цей чудовий травневий день бажаємо Вам довгий вік прожити в щасті і добрі! Нехай щедра українська природа дарує міцне здоров’я на многії літа, щоб Ваші невтомні руки ще довго обіймали дітей своїми теплими крилами! Нехай віра, надія і любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху! Божої опіки Вам, миру, злагоди! Достатком хай оселя повниться, нехай скликає дітей та онуків на батьківський поріг!

 

Категорія: Події | Переглядів: 578 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ