Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Листопад » 6 » День професійного спілкування
18:01
День професійного спілкування
     6 листопада 2013 року працівники Рожнятівської ЦБС зібралися на День професійного спілкування «Формування і використання бібліотечних ресурсів з метою найповнішого задоволення потреб сучасного споживача інформації».
     Про нові стратегії розвитку сільських бібліотек розповіла директор ЦБС, Заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак.
      Завідуюча науково-методичного відділу Марія Йосипівна Раковецька ознайомила з методичними матеріалами ОУНБ ім. І. Франка.
     До 135-річчя від дня народження Дмитра Рараговського завідуюча бібліотекою с. Сливки Віра Олексіївна Лавришин провела інформаційну годину «Поет Бойківського краю – Дмитро Рараговський».
     Бібліотекарі сіл Липовиця, Небилів, Ілемня, Ясень активно включилися у професійну розмову на тему: «Шляхи удосконалення бібліотечного обслуговування».
    
     Завідуюча бібліотекою с. Іванівка Людмила Миколаївна Гуць зробила огляд періодики на тему: «Події навколишнього світу». Підготувала і провела читацький діалог «Прочитала – хочу розповісти» по книзі Зінаїди Тулуб «В степу безкраїм за Уралом» завідуюча бібліотекою с. Дуба Любов Володимирівна Гошків.
     До 70-річчя від дня народження поета і прозаїка о. Романа Паньківа завідуючі бібліотеками сіл Вербівка, Рівня, Слобода Рівнянська та Топільське провели літературну годину «Пісня мого серця».
      Отця Романа Паньківа літературне Прикарпаття добре знає як автора-новеліста, поета духовної лірики, шукача істини, непримиренного правдолюба. Він є автором 18 поетичних збірок. Кожен його твір – це розповідь про людину, її місце в природі, її роль у сім’ї та обов’язок перед Богом. Прозові твори о. Романа короткі за обсягом, але глибокі за змістом і духовним наповненням.
      Прекрасні пісні у виконанні учениці 11 класу Рівнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ірини Маляр та учениці 9 класу Уляни Кривошапки дарували присутнім гарний настрій, наповнювали душу духовністю та ліризмом, зачіпали струни у кожному серці.
    
      На завершення господиня бібліотечної світлиці Марія Василівна Рибчак подякувала за підготовку цікавої та змістовної літературної години по творчості о. Романа Паньківа.
Категорія: Події | Переглядів: 1035 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ