Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Листопад » 5 » День професійного спілкування
18:33
День професійного спілкування

     4 листопада в Рожнятівській центральній бібліотеці відбувся черговий День професійного спілкування на тему «Сучасна бібліотека: традиційні та інноваційні послуги для громади»
     Професійна компетентність бібліотекаря як запорука ефективного функціонування бібліотеки була основною темою у вступному слові директора Рожнятівської ЦБС, заслуженого працівника культури України Марії Рибчак. Вона детально зупинилася на завданнях, які стоятимуть перед сільськими книгозбірнями щодо організації надання бібліотечних послуг в умовах об’єднаних територіальних громад, обговорила з бібліотекарями району проблеми, які виникають на сучасному етапі та шляхи їх вирішення. Йшлося у виступі керівника ЦБС і про стан підготовки бібліотечних установ до роботи у зимовий період.

     Завідувачка сектору краєзнавства Рожнятівської ЦБС Ніна Шищак поділилась з колегами враженнями від участі у семінарі «Бібліотечне краєзнавство – трансформація послуг та ресурсів», організованого обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка та Коломийською ЦБС. Присутні бібліотечні фахівці також переглянули відеофільм «Ретро-бібліотека: від хати читальні – до сучасної бібліотеки», який Ніна Василівна презентувала колегам області на семінарі у м. Коломия.

     В ході Дня професійного спілкування також відбулася Палітра бібліотечного досвіду, під час якої завідувачі сільських бібліотек: Ярослава Волошин (с. Вербівка), Наталія Лесюк (с. Рівня) та Ярослава Мельник (с. Слобода Рівнянська) за допомогою цікавої, професійно підготовленої мультимедійної презентації провели майстер клас по організації історичного екскурсу. Для своїх колег вони підготовили екскурс по книзі Любомира Винара «Михайло Грушевський: історик і будитель нації».

     На завершення навчань, бібліотечні працівники долучилися до обговорення, обмінялись думками та цікавим власним досвідом.

Категорія: Події | Переглядів: 824 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ