Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Березень » 5 » День професійного спілкування «Бібліотека і користувач: пошук ідейної моделі»
16:19
День професійного спілкування «Бібліотека і користувач: пошук ідейної моделі»

     5 березня 2019 року відбувся черговий день професійного спілкування. Цього разу бібліотечні фахівці працювали над темою «Бібліотека і користувач: пошук ідейної моделі».

     Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Галина Курташ ознайомила присутніх з Положенням про регіональний конкурс «Мистецтво створювати … бібліотеку» Проекту професійного партнерства «Конструкторське бюро бібліотекарів», а також наголосила на участі бібліотечних фахівців у щорічному моніторингу «Незадоволений читацький попит на літературу для дітей у спеціалізованих бібліотеках України для дітей», організованого Національною бібліотекою України для дітей. Особливу увагу у виступі було приділено участі бібліотечних установ у щорічному Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія – 2019». 

     Завідуюча методичним відділом ЦБС Оксана Озаришин ознайомила колег з Положенням про обласний конкурс «Доторкнись до природи серцем» і зобов’язали всіх долучитись до участі в конкурсі.

 

    У виступі завідуючої відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Галини Фреїшин йшлося про активне застосування соціальних медіа у роботі бібліотек. Вона також зазначила, що це дозволяє отримати нові інструменти для організації та управління інформацією і тим самим стимулює подальший розвиток бібліотечної діяльності та створює якісно нову комунікацію із користувачами. У консультації було наголошено також на дотриманні указу Президента «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» №133/2017 від 15 травня 2017 року.

    В межах впровадження проекту «Безоплатна правова допомога» головний спеціаліст Рожнятівського бюро правової допомоги Людмила Колодійчик провела консультування з правових питань. Особливу увагу молодий юрист приділила роз’ясненню способів здійснення та захисту виборчих прав громадян, способам оскарження порушень виборчих прав та відповідальності за порушення законодавства про вибори тощо.

     Досвідом роботи на тему «Сімейне читання – як спільна діяльність родини і бібліотеки» поділилась з колегами бібліотекар бібліотеки с. Сливки Віра Лавришин, а бібліотекар відділу комплектування Леся Матіїв провела огляд нових надходжень у фонди бібліотек Рожнятівщини.

   

      На завершення робочої зустрічі бібліотекарі отримали домашні завдання.

Категорія: Події | Переглядів: 503 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ