Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Березень » 5 » День професійного спілкування «Досвід. Креатив. Майстерність»
17:28
День професійного спілкування «Досвід. Креатив. Майстерність»

     5 березня 2015 року у Рожнятівській центральній районній бібліотеці відбувся черговий День професійного спілкування на тему «Досвід. Креатив. Майстерність».
     Про роботу бібліотек в умовах сьогодення, основні напрямки діяльності бібліотечних установ та організацію заходів по відзначенню 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького наголосила у вступному слові директор ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Рибчак. 
     Методист Оксана Озаришин ознайомила бібліотечних фахівців про участь у тренінгу-навчанні з впровадження електронної системи моніторингу мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР) для працівників структурних підрозділів у сфері бібліотечної справи, який відбувся на базі обласного регіонального тренінгового центру Івано-Франківської  в ОУНБ ім. І. Франка. Електронна система моніторингу мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР) – це база даних, яка містить усю інформацію про публічні бібліотеки України, їхні характеристики та показники діяльності. Перелік показників розширено у відповідності до нових послуг, які надають сучасні бібліотеки. Під час консультації визначено графік навчань для завідуючих бібліотеками-філіями з питань онлайн-звітності, які будуть проходити у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів Рожнятівської ЦБС.

      У рубриці «Ділимось досвідом» працівники бібліотек с. Берлоги – Світлана Шмигельська, с. Топільське – Марія Бойчук, с. Камінь – Любов Бойчук та с. Петранка – Віра Кульчак за допомогою мультимедійної презентації провели годину майстерності «Запровадження нових послуг в діяльності публічних бібліотек», а також до річниці Революції Гідності провели годину патріотизму «Герої не вмирають».

      Ділилась з колегами інноваціями у своїй роботі, креативністю та використанням інтернет-ресурсів в обслуговуванні користувачів завідуюча бібліотекою села Креховичі Ірина Гуцул.

      На завершення професійних навчань бібліотечні фахівці с. Красне Любов Сенюк, с. Сл. Небилівська Наталія Котик та с. Небилів Ольга Зіник провели обговорення книги В. Шкляра «Маруся».

   

Категорія: Події | Переглядів: 1111 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ