Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Квітень » 30 » Державній казначейській службі України – 20
14:27
Державній казначейській службі України – 20

     29 квітня 2015 року у світлиці Рожнятівської районної бібліотеки відбулася святкова зустріч з нагоди відзначення 20-річчя з дня створення Державної казначейської служби України.
     На сьогоднішній день можна стверджувати, що структура казначейської служби України є однією з важливих ланок, що задіяні в бюджетному процесі держави. Державна казначейська служба України  є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра фінансів України.
     Офіційна частина зустрічі розпочалася Державним Гімном та врученням грамот і подяк. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв НЕБЕСНОЇ  СОТНІ та учасників АТО, які віддали своє життя за світле майбуття нашої держави.

     З вітальним словом для своїх колег на Рожнятівщину завітала начальник Головного управління Державної казначейської служби в Івано-Франківській області Віра Степанівна Смачило. Вона побажала казначеям міцного здоров’я, великих зарплат, миру і злагоди. Голова районної ради Назарій Іванович Іванів привітав скарбників з професійним ювілеєм і побажав міцного, як гірське каміння, здоров'я, залізної витримки, щоденного натхнення на таку потрібну та важливу роботу, Божого благословення та янгола-охоронця, який оберігатиме від негараздів. Також привітала казначеїв голова профспілки працівників держустанов Наталія Ярославіва Олійник  та вручила працівникам грамоти.

        

     Начальник управління Державного казначейства у Рожнятівському районі Ольга Миколаївна Дмитришак вручила подяки своїм наставникам, які очолювали управління Державного казначейства у Рожнятівському районі Лідії Олександрівні Мельник і Зеновію Михайловичу Лавріву, а також кращим працівникам казначейської служби. Вона привітала свій колектив з 20-річчям з дня створення Державної казначейської служби України, подякувала за відповідальне ставлення до роботи, розуміння і підтримку та побажала, щоб кожен день розпочинався з усмішки, а завершувався відчуттям задоволення від досягнутого.

    

              Заступник начальника управління Державного казначейства у Рожнятівському районі Світлана Степанівна Рожко розповіла про щоденну сумлінну та кропітку працю казначеїв, привітала з професійним святом і побажала миру, нових здобутків, фінансового благополуччя та процвітання, стабільності, людської шани, добра і усіх земних гараздів.
     З найкращими побажаннями з нагоди професійного ювілею та словами вдячності до скарбників Рожнятівщини на чолі з Ольгою Дмитрівною звернулися розпорядники бюджетних коштів заслужений працівник культури України Ярослав Іванович Тринчук, депутат районної ради Омелян Петрович Бойчук, селищний голова селища Рожнятів Василь Степанович Мацевко, селищний голова селища Брошнів-Осада Іван Борисович Шикеринець, керівник обласного дитячого санаторію «Ясень» ім. митрополита Андрея Шептицького, лікар-педіатр Зіновій Володимирович Васильків, приватні підприємці Роман Новицький та Руслан Паламар.
     Щирі слова та музичні вітання подарували казначеям народний аматорський гурт «Братове», викладач Рожнятівської дитячої школи мистецтв Ірина Русин та лауреат багатьох пісенних конкурсів та фестивалів Назарій Яцишин. Гуморески у виконанні Ярослава Люльчака викликали море сміху та позитивних емоцій.

    

     З нагоди професійного ювілею колектив казначейства у Рожнятівському районі організував виставку своїх творчих робіт, яку мали можливість переглянути усі бажаючі.

      Шановні казначеї-скарбники! Набуті Вами за роки відданої праці багатий досвід у професійній діяльності й фахова компетентність  сприяють функціонуванню казначейської системи, відповідають сучасним вимогам, відкривають нові перспективи, вдосконалюють систему управління державними фінансами України. Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування 20-річчя з дня створення Державної казначейської служби України. Бажаємо вам нових здобутків, натхнення та успіху у вашій службі на благо процвітання України! Від щирого серця зичимо вам благополуччя, миру та стабільності, людської шани, добра, міцного здоров’я. Злагоди та добробуту вам і вашим родинам!

Категорія: Події | Переглядів: 2392 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ