Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2011 » Листопад » 11 » «Діємо заради дітей»
18:20
«Діємо заради дітей»
     11 листопада 2011 року в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулась зустріч «Діємо заради дітей» із опікунами, піклувальниками та прийомними батьками , яка організована службою у справах дітей РДА, ЦССДСМ, відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА та центральною районною бібліотекою.
     На зустрічі йшлося про пріоритетні форми влаштування дитини, яка залишилася без батьківського піклування і потребує усиновлення, оформлення опіки (піклування), влаштування у прийомну сім’ю, до дитячого будинку сімейного типу. Свято Божим благословенням розпочав о. Володимир Тарас. Про свої непрості життєві історії розповіли опікуни Марія Богданівна Якимчук, Ольга Матвіївна Осташ, Гошків Марії Іванівна, Сагайдак Григорій Миколайович, Вовчук Леон Григорович, Захарчук Андрій Валерійович, Глушко Ольга Олегівна, Тебешевська Марія Михайлівна та інші.
     Про проблеми захисту прав та інтересів дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування розповів начальник служби у справах дітей Рожнятівської РДА Богдан Федорович Абрам. Про те, як відпочивають діти в літніх оздоровчих таборах, на морі, в Києві на Різдвяній ялинці, різноманітних пізнавальних екскурсіях та подорожах розповіла гостям свята начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Марина Володимирівна Паламар.
     З вітальним словом і побажаннями всяких гараздів до присутніх звернулась керівник апарату РДА Людмила Захарчук. Як живуть діти у прийомних сім’ях, про їх проблеми і здобутки розповіла начальник відділу соціальної роботи ЦССДСМ Оксана Тарасівна Гаєвська. Суттєвим доповненням до свята стали змістовні фото презентації , які демонструють роботу соціальних служб району.
     Музичні вітання для присутніх дарували учні Рожнятівської школи мистецтв Дмитро Паламар, Аліна Попович, Адріана Лахманець, Марія Музичин, Віта Борсук, Віталіна Фреїшин та викладач школи мистецтв Ірина Русин.
    
Знайди в собі краплину щастя
дитині щиро подаруй,
і навкруги все стане щастям
добро поселиться у ній...
Категорія: Події | Переглядів: 1074 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Христина Кулик  
1
Дякуємо за постійну, спільну працю у вирішенні питань соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
Захід проведено на високому професійному рівні.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ