Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу
Статистика
Головна » 2020 » Серпень » 25 » До читачів прийшла нова книжка поетеси Галини Пухти «На гойдалці вітрів»
13:46
До читачів прийшла нова книжка поетеси Галини Пухти «На гойдалці вітрів»

          Сьогодні для районної книгозбірні гарний день, ми стали багатшими ще на одну чудову книгу. Це нова збірка віршів нашої землячки поетеси з Брошнева-Осади Галини Пухти "На гойдалці вітрів".

       Новенька, біла, глянцева палітурка, на ній – поодинокі жовті листочки, які зриває осінній вітер. Відкриваємо і читаємо: «Користувачам Рожнятівської районної бібліотеки з побажанням щирої любові до художнього слова. Авторка Галина Пухта». Влучно сказано, бо, на жаль, сьогодні так бракує щирої любові до художнього слова.

    

        Нова книга поезії Галини Пухти – це глибока криниця роздумів про плинність людського життя і причетність його до долі рідної земля, солодкі спогади про дитинство, юність, замилування стежками зрілості. Тут і примхливий настрій погоди у всій її оголеній красі, і переплетені тісно з її циклонами струни кохання, душевних злетів і розчарувань. Видання побачило світ цьогоріч у Білоцерківському видавництві «Час змін Інформ».
       Вступне слово до видання «На вітрах часу і долі» написала письменниця, педагог, культуролог, громадсько-політична діячка, заслужений вчитель України, член Національної спілки письменників України Оксана Тебешевська. Глибоко поринувши в поетичне слово Галини Пухти, Оксана Степанівна пише: «Галина Пухта матеріалізувала у поетичному слові свій тип мислення, світосприймання, свої творчі порухи. Її поезія має яскраво виражений український колорит, внутрішню гармонію, естетичну енергію, відзначається багатством смислів і відчитань, оригінальною образністю, промовистими деталями, власною ритмомелодикою…»
          Розділити радість поетеси з приводу виходу в світ її нової поетичної збірки до бібліотечної світлиці завітав голова літературного об’єднання «Горгани», письменник, журналіст, краєзнавець, член Національних спілок письменників, журналістів і краєзнавців України Любомир Михайлів. Він привітав поетесу з черговим творчим доробком, побажав нових літературних здобутків та висловив сподівання на вихід ще не однієї збірки її поезій.
          До привітань і побажань приєднується колектив Рожнятівської центральної бібліотеки та висловлює щиру вдячність поетесі за авторський дарунок районній книгозбірні.
           З роси і води Вам, шановна наша поетесо!

Переглядів: 417 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ