Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Червень » 18 » Учні Верхньострутинської школи завітали до бібліотеки
17:20
Учні Верхньострутинської школи завітали до бібліотеки

    18 червня 2014 року учні 2-6 класів Верхньострутинської ЗОШ І-ІІ ступенів здійснили екскурсію до бібліотек Рожнятова.
     Вже стало доброю традицією, що під час відпочинку дітей у літніх пришкільних таборах вчителі організовують для учнів цікаві і пізнавальні екскурсії до бібліотек, музеїв та визначних місць Рожнятівщини. 
     Сповненою яскравих вражень і гарного настрою для дітей була екскурсія і на цей раз. Її для своїх вихованців організували вчителі Верхньострутинської школи Урядка Людмила Володимирівна, Вельган Любов Володимирівна, Хомин Ганна Романівна та психолог Ольга Василівна Джус.
     Під час візиту до Рожнятівської центральної районної бібліотеки діти мали змогу переконатися, що тут на них чекають тисячі книг, газет, журналів, світле, затишне і просторе приміщення та привітні бібліотекарі. Також під час екскурсії юні і дорослі гості світлиці мали чудову нагоду переглянути тематичні виставки «Шевченко очима дітей» (виставка малюнків учнів Рожнятівської та Перегінської дитячих шкіл мистецтв, яка приурочена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка), «З Шевченком крізь століття» (виставка з приватної колекції краєзнавця Богдана Бачкура) та виставку з історії української повстанської армії «УПА:  історія нескорених». Вони почули захоплюючу розповідь про визвольні змагання післявоєнних років на теренах Рожнятівщини та Львівщини від організатора даної виставки, колекціонера та краєзнавця Богдана Бачкура.

        

     З захопленням переглянули юні гості бібліотеки відеофільм краєзнавчої тематики «Рожятівщина: віхи історії і сьогодення».

     Після перегляду діти жваво ділилися враженнями від побаченого, з задоволенням відповідали на запитання вікторини «Відкрий перлини Рожнятівщини».

    

     Після короткого знайомства з відділом «Інтернет-центр» районної бібліотеки на дітей чекала цікава подорож до районної дитячої бібліотеки. І тут вони дізналися багато цікавого про бібліотеку, її можливості і завдання. Динамічно і активно пройшли вікторини «З якої ми казки?», «Чи знаєш ти Шевченка?», кульмінацією якої стала спільна голосна декламація «Заповіту» Т. Г. Шевченка. 

        

     На завершення екскурсії в Інтернет-центрі дитячої бібліотеки діти переглянули мультфільм «Садок вишневий коло хати».

      Безперечно, такі заходи спрямовані на розвиток комунікативних умінь і навичок дитини, формування впевненості в собі, розширення знань про історію і сьогодення рідного краю. 

     Бібліотекарі щиро вдячні педагогічному колективу Верхньострутинської ЗОШ І-ІІ ступенів за те, що організували для учнів пізнавальну поїздку до Рожнятова, допомогли відкрити для них цікавий світ сучасної бібліотеки.

 

Категорія: Події | Переглядів: 974 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ