Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Травень » 19 » Із Дружківки з дружнім візитом
21:58
Із Дружківки з дружнім візитом

    16 травня 2014 року Рожнятівську центральну районну бібліотеку з дружнім візитом відвідала директор комунального підприємства «Центральна міська бібліотека ім. Л. Українки» міста Дружківка Тетяна Олексіївна Романченко.
    Вже не вперше Тетяна Олексіївна на Рожнятівщині, знайомство з бойківським краєм відбулось у 2012 році під час IV відкритого обласного фольклорного фестивалю бойків «Бойко-фест».
    З масою незабутніх вражень повернулась тоді пані Тетяна на Донеччину. Згодом були телефонні дзвінки, skype-спілкування, зустрічі в різних містах України на семінарах програми «Бібліоміст». Це лише додавало переконань, що бібліотекарі Донеччини, як і ми, мріють про сучасні бібліотеки, про оптимальне задоволення інформаційних потреб своїх користувачів, про те, як зробити бібліотеку центром громади. І завжди в таких розмовах, зустрічах директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак, всі працівники районної бібліотеки переконувались, що схід і захід разом, що нам немає що розділювати, а, навпаки, спільної роботи ще дуже багато попереду. 
    А цими днями Тетяна Романченко брала участь у Всеукраїнському семінарі «LEAP: підвищення ролі бібліотек у житті місцевих громад», що проходив у Львові. «Я просто не могла не відвідати ваше містечко, вашу бібліотеку, хотілося провідати своїх «колег по цеху», – з радістю говорила пані Тетяна, коли ми знову зустріли її у Рожнятівській районній бібліотеці. Звичайно, ми цікавилися останніми подіями, що відбуваються на сході, зокрема, і у місті з чудовою назвою Дружківка. На що Тетяна Олексіївна сказала, що звичайні люди живуть надією, що скоро настане мир, спокій, життя нормалізується. Вони, як і люди по цілій Україні, звертаються до політиків: якнайшвидше вирішити існуюче протистояння. А ще пані Тетяна сказала, що, на жаль, усім дуже бракує об’єктивної правдивої інформації. 
    З великою цікавістю Тетяна Олексіївна переглянула у бібліотечній світлиці виставку дитячих  художніх робіт «Шевченко очима дітей», приурочену 200-річчю  від дня народження Тараса Шевченка, експонати з приватної колекції Богдана Бачкура «З історії УПА на Рожнятівщині». Також цікавилася гостя роботою відділу інформаційних технологій ЦРБ «Інтернет-центр», поділилася своїми досягненнями і новими проектами. 

     

    На завершення зустрічі Тетяна Олексіївна сказала, що вона більше ніж переконана, що наш український народ розумний, глибоко релігійний і все у нас обов’язково буде добре.
     Ми з легкістю погодились із нашою чарівною гостею із дружньої Дружківки.
    Бібліотекарі Рожнятівської ЦБС в особі Тетяни Олексіївни Романченко шлють свої найщиріші вітання своїм колегам міста Дружківка, що на Донеччині! Мирного всім неба.

 

Категорія: Події | Переглядів: 821 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ