Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Форма входу
Статистика
Головна » 2021 » Лютий » 22 » Книжкові дарунки від членів літературного об’єднання «Горгани»
11:56
Книжкові дарунки від членів літературного об’єднання «Горгани»

Книжкові дарунки від членів літературного об’єднання «Горгани»

        При Рожнятівській бібліотеці діє літературне об’єднання «Горгани», яке плідно працює, видає щорічні збірники «Карпатська симфонія», допомагає розвиватися юним талантам. Тут за покликом душі об’єдналися творчі люди, адже бібліотека – це місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися своїми думками та враженнями і гарно відпочити. У нинішньому часі карантинні обмеження внесли зміни у звичайний ритм бібліотечної роботи, на деякий час забрали у нас можливість зустрічатися з творчими і надзвичайно талановитими людьми, проводити презентації нових книг наших земляків. Зараз бібліотека спільно з літературним об’єднанням «Горгани» проводить онлайн читання, віртуальні знайомства, організовує віртуальні виставки. 

     Члени літературного об’єднання «Горгани» долучилися до акції «Подаруй книгу бібліотеці». Письменник, журналіст, краєзнавець, громадський діяч, голова літературного об’єднання «Горгани», член НСПУ, НСКУ, НСЖУ, лауреат премій імені Василя Стефаника, Ярослава Дорошенка, Марійки Підгірянки та інших, голова товариства української мови «Просвіта» ім. Т. Шевченка Любомир Михайлів подарував книгу «Рожнятівщина під грифом «Цілком таємно»: Документи та матеріали з історії повстанського руху (1941-1951 рр.) про трагічну сторінку нашої української історії в післявоєнний період і поетичну збірку «Цариця-Арніка», в якій автор порушує важливі і актуальні проблеми нашого сьогодення. 


 


        Свою п’яту поетичну збірку «На гойдалці вітрів» подарувала поетеса, педагог, активна просвітянка Галина Пухта. Це глибока криниця роздумів про плинність людського життя і долю рідної землі, солодкі спогади про дитинство, замилування стежками зрілості. Поетеса Ольга Мацьків зробила цікавий дарунок для користувачів бібліотеки-філії для дітей – свою книгу повчальних віршиків для малечі «Промінчики для мами», в якій авторка навчає любити рідну землю і навколишній світ, шанувати батьків, поважати старших, щиро дружити, мріяти і радіти життю. Працівники бібліотеки висловлюють щиру подяку друзям-горганівцям за подаровані книги, які є цінним доповненням краєзнавчого фонду. 

Категорія: Події | Переглядів: 330 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ