Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Комп’ютери від програми «Бібліоміст» встановлено у бібліотеках Рожнятівщини
18:13
Комп’ютери від програми «Бібліоміст» встановлено у бібліотеках Рожнятівщини
     28-29 жовтня 2013 року у бібліотеках Рожнятівської ЦБС – переможницях п'ятого раунду конкурсу програми «Бібліоміст» з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до Інтернету було встановлено нове комп’ютерне обладнання з підключенням до Інтернету.
     Сучасні інновації стали невід’ємною частиною бібліотечного життя. Вони допомагають бібліотекам стати конкурентноздатними, запроваджувати нові бібліотечні послуги, формувати позитивний імідж в суспільстві і конкретній громаді.
     Особливого імпульсу інноваційному розвитку бібліотечних закладів Рожнятівщини надала Програма «Бібліоміст». «Бібліоміст» – це партнерська робота Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства культури України та Української бібліотечної асоціації за підтримки Фундації Білла та Мелінди Гейтс.
      25 квітня 2013 р. програма «Бібліоміст» визначила групу українських публічних бібліотек, що пройшли відкритий конкурсний відбір і стали переможцями п'ятого раунду конкурсу "Організація нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до Інтернету". Серед переможців – бібліотеки Рожнятівщини!
     Рожнятівська центральна бібліотека для дітей, Брошнів-Осадська бібліотека для дітей, Перегінська бібліотека для дітей, сільські бібліотеки-філії сіл Берлоги, Креховичі, Небилів, Сваричів, Цінева отримали від програми «Бібліоміст» комп’ютери (з ліцензійним програмним забезпеченням) і периферійним обладнанням (навушники, веб-камери, пристрої безперервного живлення). Також кожна бібліотека-філія отримала багатофункціональний пристрій і маршрутизатор для бездротового зв’язку (WI-FI).
      Участь у конкурсах програми «Бібліоміст» з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до Інтернету дає можливість бібліотечним фахівцям зробити бібліотеку сучасною, урізноманітнити форми залучення до навчання, організації відпочинку та спілкування, утворити комфортне привітне середовище для дітей та їхніх батьків, що відповідно сприятиме зростатанню кількості людей, які оволодіють комп’ютерною грамотністю.
    Ми, працівники Рожнятівської ЦБС, щиро дякуємо нашим партнерам, всім хто працює в програмі «Бібліоміст», за відкритий світ нових можливостей для наших книгозбірень!
Категорія: Події | Переглядів: 820 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ