Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2021 » Квітень » 1 » Квітнева нарада клубних та бібліотечних працівників
16:05
Квітнева нарада клубних та бібліотечних працівників

 

Квітнева нарада клубних та бібліотечних працівників 

  
      Розпочала нараду начальник відділу культури Галина Михайлівна Курташ. «Сьогодні, в умовах карантину, працівники культури намагаються шукати та урізноманітнювати нові форми і методи роботи та втілювати їх у життя. В період пандемії наші заклади культури працюють в режимі онлайн і свою діяльність систематично висвітлюють в мережі Інтернет. В нашій Рожнятівській громаді ми разом повинні сформувати унікальний культурний простір, який об’єднує людей» – зазначила Галина Михайлівна. У своєму виступі вона звернула увагу на основні робочі питання, проєктну діяльність і відслідковування можливостей залучення коштів на розвиток культурного середовища нашої громади, благоустрій біля закладів культури і трудову дисципліну всіх працівників та наголосила, що робота має проводитися злагоджено у тісній співпраці Народних домів, клубів, бібліотек, школи мистецтв.

     Головний спеціаліст відділу культури Марина Володимирівна Паламар ознайомила з правилами внутрішнього трудового розпорядку, головний спеціаліст відділу культури Галина Михайлівна Хащівська провела інструктажі з питань охорони праці та ознайомила з посадовими інструкціями працівників клубних закладів. 
     Директор Рожнятівського Народного дому Ігор Ярославович Тринчук  зазначив, що з огляду на впровадження карантинних обмежень внесено зміни у графік роботи клубних працівників, звернув увагу на організацію роботи для участі у творчих онлайн конкурсах, флешмобах.

     Директор публічної бібліотеки Оксана Михайлівна Озаришин зупинилася на актуальних питаннях функціонування бібліотек в сьогоднішньому часі, трансформації форм і методів роботи в умовах карантинних обмежень, розповіла як реорганізувати простір бібліотек для створення комфортних умов для кожного користувача в сільських бібліотеках нашої територіальної громади.

        Завідувачка відділу інформаційних технологій, краєзнавства та соціокультурної роботи Ніна Василівна Шищак ознайомила з сучасними формами культурно-масової роботи в режимі онлайн, акцентувала увагу на краєзнавчій пошуковій роботі та окреслила подальший план краєзнавчої і масової роботи на другий квартал. 
Провідний бібліотекар з питань організації та використання бібліотечних фондів Галина Романівна Савчук повідомила бібліотечних працівників про щоденну та своєчасну роботу з каталогами, влиття карток з бібліографічними описами, поповнення новими предметними рубриками картотек та каталогів, про черговість роботи з фондами, про інвентаризацію в бібліотеках сіл Верхній Струтин і Камінь, звернула увагу на нові зразки акту на списання періодичних видань та зазначила, що 2021 рік є Роком вивчення розділу БФ «Медицина. Охорона здоров’я. Гігієна».

          Завідувачка бібліотеки-філії для дітей смт Рожнятів Соломія Степанівна Смикуліс ознайомила з умовами Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна!», який буде проводитися з березня по серпень 2021 р. відповідно до Указу Президента України №459/2020 від 21 жовтня 2020 року «Про відзначення 30-ї річниці незалежності України».

       В ході наради відбулося обговорення щодо подальшої роботи клубних закладів у мовах карантину, організації культурно-масової роботи в режимі онлайн, щодо розуміння майбутнього бібліотек та потреб користувачів в сучасному світі. Обмін думками, професійне спілкування колег збагатили учасників наради досвідом і новими ідеями.
 

Категорія: Події | Переглядів: 496 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ