Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2017 » Серпень » 10 » Виставка-подорож «Мрій! Читай! Мандруй!»
10:54
Виставка-подорож «Мрій! Читай! Мандруй!»

      Кожна людина хоча би раз у житті вирушала у далекі мандри… Чи паломником, чи приватно, чи з екскурсійною групою. Мандри – це чудово. Планувати подорож завжди легше, коли маєш необхідну інформацію. 
    А почерпнути її можна в бібліотеці з різних джерел. Всім бажаючим у цьому допоможе виставка-подорож «Мрій! Читай! Мандруй!», яка цими днями діє в Рожнятівській центральній бібліотеці. Виставка організована в рамках проекту «Display-кросинг» Молодіжної секції Української Бібліотечної Асоціації і приурочена Міжнародному року сталого розвитку туризму проголошеного і затвердженого в цьому році Генеральною Асамблеєю ООН.

       

        

      Метою даної виставки-інсталяції є максимальне розкриття змісту бібліотечних ресурсів про міжнародний туризм, подорожі, туристичну привабливість України, рідного краю, а також представлення важливості взаєморозуміння між народами, їх традицій, культури, ментальності. Складається виставка з трьох основних розділів: «Бібліотечні мандри з героями книг», «Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах» та «Спогади та враження».
      Відомо, що книги можуть сильно на нас впливати. А після прочитання книг з першого розділу виставки «Бібліотечні мандри з героями книг» складно буде всидіти вдома: захочеться негайно вирушити в дорогу, досліджувати нові місця і побачити все, про що пишуть автори, своїми очима. Знайдуть відвідувачі бібліотеки на виставці також ідеальні подорожні нотатки: захоплюючі, веселі і об'єктивні. 
      Краєзнавчими книгами, путівниками, рекламними буклетами, картами туристичних маршрутів, інформаційними довідками, різноманітними візитівками представлено туристичний край Рожнятівщини у розділі «Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах».
      А книги з третього розділу «Спогади та враження» допоможуть читачам побачити країни світу абсолютно по-новому. Бо гострий розум і чіпкі очі авторів цих книг примудряються помітити в будь-якій країні те, що давно випадало від уваги втомлених або надмірно захоплених мандрівників. І, можливо, вони захочуть поїхати туди, щоб упевнитися особисто, що все саме так, як описує місцями саркастичний, а місцями дуже доброзичливий автор-мандрівник.
     Просторова композиція виставки-інсталяції, створена з різноманітних елементів зацікавлює, заохочує до читання. Тут представлено велику кількість предметів, пов’язаних з мандрами: це і різноманітні сувеніри, привезені з цікавих подорожей, карти, туристичне спорядження, пам’ятні фотографії, відео тощо.
       Виставка-подорож з усією переконливістю доведе, що в подорожі люди відправляються не тільки для того, щоб відпочити від справ і набратися вражень, а й для того, щоб випробувати ні з чим не порівнянні відчуття свободи від стереотипів і звичайне людське щастя.
      Виставка-подорож «Мрій! Читай! Мандруй!» діятиме до 22 серпня 2017 року. Запрошуємо краян скористатись можливістю і переглянути виставку-інсталяцію.

 

Категорія: Події | Переглядів: 844 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ