Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Не словом, а ділом творити добро
19:50
Не словом, а ділом творити добро

     11 лютого 2016 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулася надзвичайно зворушлива зустріч «Не словом, а ділом творити добро» з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, опікунами і піклувальниками.

      По-справжньому щасливими є ті діти, яким випала нагода бути всиновленими або влаштованими на виховання в прийомні сім’ї чи родини опікунів. Святий обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, любові і достатку. Родини, в яких проживають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, роблять по-християнськи благородну, неоціненно важливу справу. Вони дають дітям шанс на виховання в сім`ї  в  атмосфері батьківської уваги і турботи, відкривають свої серця і двері домівок для дітей, обділених долею.
     З найщирішими словами поваги і вдячності звернулися до опікунів і піклувальників голова районної ради Василь Ярославович Рибчак та заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина. Дітям вони побажали міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій, багато радості, тепла і доброти від людей.

     Звернувся до присутніх і Богдан Федорович Абрам, який багато років працював на посаді начальника служби у справах дітей і добре знає кожну сім’ю нашого району, де проживають діти-сироти і позбавлені батьківського піклування. Він побажав кожній родині благополуччя, миру і злагоди!  

     Працівники районної бібліотеки особливу увагу звернули на те, що іноді для щастя необхідно просто озирнутися навколо і допомогти тим, хто цього потребує, запалити вогник милосердя і добра. Всі усиновлювачі, прийомні батьки, опікуни і піклувальники заслуговують  величезної поваги, адже вони дали обділеній долею дитині щастя мати родину. 
      Районна служба у справах дітей, яку очолює Віталія Ярославівна Попович, організувала зустріч з людьми, які, попри всі труднощі, взяли на себе відповідальність за дитяче життя і долю, за створення родинного затишку і тепла, за те, щоб діти виросли здоровими, порядними, відповідальними та успішними; з людьми, які не словом, а ділом доводять, що на світі є добро, милосердя і любов. Віталія Ярославівна щиро дякувала всім присутнім за життєву мудрість і розуміння, за витримку і терпіння, за турботу і любов до дітей. Вона представляла дітей, а вони читали для своїх опікунів і піклувальників вірші. 

        

          

      Про безоплатну вторинну правову допомогу розповів начальник відділу взаємодії з суб'єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної первинної правової допомоги Сергій Бабійчук.

     Хвилини гарного настрою і піднесення подарували присутнім учні та викладачі Рожнятівської дитячої школи мистецтв на чолі з директором Михайлом Петровичем Турчином. Вони підготували цікаву концертну програму: прозвучали українські пісні у виконанні Анжели Дранчук, Іванни Курч, Романа Луцика, Павла Гулянича та тріо викладачів Ірини Русин, Мар’яни Сагайдак і Надії Марущак; ансамбль сопілкарів вправно виводив мелодію «Човен хитається» (кер. Василь Сагайдак); прекрасні мелодії виконали юні скрипалі (кер. Світлана Кулічковська); веселу мелодію подарували бандуристи (кер. Ірина Русин); оркестр народних інструментів «Дивограй» під керівництвом Михайла Турчина виконав в’язанку чудових українських мелодій.

        

    

       Хай повниться дитячим щасливим сміхом кожна домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей примножується з кожним днем. Здоров’я, добра, миру, злагоди і благополуччя вашим родинам!

Категорія: Події | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ