Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2020 » Липень » 8 » Нові книги поетів нашого краю
14:45
Нові книги поетів нашого краю

       Минула вже половина такого неординарного і незвичного для кожного з нас 2020 року. Ми ще раз переконалися, що життя загадкове і непередбачуване. Зараз люди змушені дотримуватись безліч правил для того, щоб вберегти життя. Самоізоляція і карантин внесли зміни у звичайний ритм бібліотечної роботи, на деякий час забрала у нас можливість зустрічатися з творчими і надзвичайно талановитими людьми. 
       Попри всі негаразди, життя триває. Для письменників Рожнятівщини цей період виявився творчим і плідним. Пропонуємо вам, шановні краяни, познайомитися з новими виданнями.

       Цього року вийшли в світ нові книги: 
   

  - поетична збірка «Силуети епох» письменника, журналіста, краєзнавця, громадського діяча, голови літературного об’єднання «Горгани», члена НСПУ, НСКУ, НСЖУ, лауреата премій імені Василя Стефаника, Ярослава Дорошенка, Марійки Підгірянки та інших, голови товариства української мови «Просвіта» ім. Т. Шевченка Любомира Михайліва. Силуети і грані епох – це яскраве і незмінне тло, на якому формується наша предковічна історія з грозовими і сонячними днями, з любов’ю і ненавистю, з тривогами, війнами та миром. За допомогою можливих засобів художнього освоєння навколишньої дійсності автор осмислює у своїй новій поетичній збірці нелегкі сторінки нашого гіркого минулого та неспокійного сьогодення. 

   

  - збірка поезій «Сонячне перевесло» Світлани Діденко. Поетеса веде читача шляхами прожитого і дарує йому свій ліричний діалог. Ця збірка – про наш нелегкий і тривожний час, про наріжні камені нашого життя, про Вітчизну, рідний край і родину, про любов.

     

-  поетична збірка «Жінка сіяла ружі…» Ольги Мацьків. Любов до Бога, світу, людей, коханого, несправджені мрії і життєві дороги, переплетені з тривогами та миттєвими радощами. Бачимо велике бажання авторки силою слова і думки зробити цей світ хоч на крихту добрішим, чистішим… 

     

-  книга віршів «День після ночі» отця Дмитра Халуса. Осмислюючи сутність людського життя, автор у своїх лаконічних поетичних рядках окреслює дорогу до людяності, любові між людьми, любові до Бога, оспівує високі ідеали християнської моралі, чесність і справедливість, радість і щастя земних щедрот.

    

-  поетична збірка «Рапсодія осені» члена Національної спілки письменників України Ольги Парадовської. Авторка промовляє до читача, відкриваючи душу навстіж, аналізуючи минуле, радіючи сьогоденню і мріючи про безхмарне майбуття. Книга відображає глибокий духовний світ авторки, її жалі, переживання, надії і просвітлення, тісний зв'язок із Богом і життєлюбність, щедрість душі і віру в людей. 

Категорія: Події | Переглядів: 544 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ