Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Грудень » 5 » Патріотичне свято до Дня збройних сил України і  Дня волонтера
15:05
Патріотичне свято до Дня збройних сил України і  Дня волонтера

     5 грудня 2018 року, з ініціативи Рожнятівського військового комісаріату і центру допомоги учасникам АТО, у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки  відбулося патріотичне свято до Дня збройних сил України і Дня волонтера. В цей день вшанували всіх військовослужбовців, воїнів АТО, бійців-добровольців, які мужньо захищають свободу і цілісність України на її східних кордонах; військових капеланів, які духовно підтримують наших воїнів, моляться за них і разом з ними; волонтерів і медиків, які постійно опікуються нашими воїнами; простих людей: жінок і чоловіків, хлопців і дівчат, дітей і літніх людей, які допомагають нашим захисникам чим можуть.
     Розпочали патріотичне свято молитвою і вітальним словом для військовослужбовців і волонтерів отець Роман Балагура, старший військовий капелан отець Іван Креховецький, отець Богдан Головчак.

     Голова районної ради Василь Ярославович Рибчак, заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина привітали присутніх з Днем збройних сил України і Днем волонтера та вручили медаль «Сильному духом»  старшому військовому капелану отцю Івану Креховецькому, нагороди від Президента України «За гуманітарну участь в АТО» волонтерам Ігорю Турчину, Анатолію Рудому, Ярославу Шевчуку, Олегу Савчуку, які надавали допомогу, перебуваючи безпосередньо в зоні АТО, відзнаки Івано-Франківської ОДА і обласної ради «За бойову звитягу» воїнам АТО та подяки від районної ради і Рожнятівської РДА сільським головам і приватним підприємцям за волонтерську допомогу і підтримку армії. 

     

          

       

     Привітав військовослужбовців і волонтерів заступник військового комісара Анатолій Дмитрович Скотар і побажав усім здоров’я, добробуту, злагоди і миру.

     Присутні переглянули відеосюжет «Я – волонтер!», присвячений волонтерам Рожнятівщини, який підготували працівники районної бібліотеки. У бібліотеці організовано книжкову виставку «Військові – на захисті держави, волонтери – на сторожі добра».
     Музичні дарунки присутнім дарували керівник НД с. Верхній Струтин Тетяни Мельник та народний аматорський вокально-інстументальний гурт  «Карпатські зорі» у складі талановитих музикантів і вокалістів: керівника Богдана Креховецького, учасників гурту Мирослава Скаб’яка, Мирослава Гальчишака, Ігоря Тринчука.

   

     Наших військовослужбовців, бійців-добровольців і волонтерів можна назвати справжніми патріотами. Адже патріотизм – це якраз і є величний вияв безмежної любові до рідного краю, це наші великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини.

 

Категорія: Події | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ