Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2017 » Вересень » 7 » Презентація журналу «Перевал» №1-2  2017 р.
11:50
Презентація журналу «Перевал» №1-2  2017 р.

     7 вересня 2017 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулася презентація Всеукраїнського літературно-художнього і громадсько-політичного журналу «Перевал» №1-2  за  2017 рік. Саме в цьому номері журналу вперше надруковано твори наших земляків членів літературного об’єднання «Горгани» Ольги Парадовської та Володимира Кондура.

     Впевнено і плідно працює редакційна колегія журналу «Перевал» на чолі з Ярославом Ткачівським. Нині надрукувати тут свої твори доволі престижно, це таки літературний успіх кожного молодого чи поважного автора.  
     Із циклом віршів під назвою «Щастя нас пригорне…» у «Перевалі» дебютувала поетеса Ольга Парадовська. Вона прочитала кілька своїх поезій, вміщених на сторінках презентованого номеру. 

     Гумор і сміх несе в собі потужний позитивний заряд і продовжує життя. У рубриці «Смішно й грішно» під псевдонімом Ацько Ведмедик із своїм прозовим гумористичним твором «Як я тіло великим духом напихав» дебютував Володимир Кондур. Він прочитав цей твір, а також гумористичну поезію про наші дороги і поїздку до Осмолоди.

     Високо оцінив творчі доробки своїх колег по перу Ольги Парадовської і Володимира Кондура письменник, краєзнавець, лауреат багатьох літературних премій, член Національної спілки письменників України, голова літературного об’єднання «Горгани» Любомир Михайлів. Він також звернув увагу на високопрофесійну літературну роботу Ярослава Ткачівського як головного редактора журналу «Перевал» і редакційної колегії, адже тепер на сторінках журналу представлено кращі зразки сучасної літератури. Любомир Львович прочитав свій вірш «На перевалі».

     Члени літературного об’єднання «Горгани» творчою родиною привітали колег по перу з дебютом в журналі «Перевал». Члени Національної спілки письменників України Леся Шмигельська і Наталія Данилюк, поети Ольга Мацьків, Світлана Діденко, Олег Бойко та Наталія Волошин побажали пані Ользі і пану Володимиру нових творчих злетів і цікавих доробків.

     На завершення директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак зазначила, що літературна зустріч пройшла на одному подиху в прекрасній атмосфері. Вона побажала поетам Рожнятівщини натхнення на подальшу плідну творчу працю, багато цікавих зустрічей, нових творчих доробків і всього найкращого. 

Категорія: Події | Переглядів: 889 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ