Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Вересень » 24 » Письменник Олександр Масляник завітав на Рожнятівщину на літературну імпрезу на лоні природи
15:57
Письменник Олександр Масляник завітав на Рожнятівщину на літературну імпрезу на лоні природи

     24 вересня 2019 року відбулося чергове засідання літературного об’єднання «Горгани» на природі у затишній відпочинковій зоні в урочищі «Конвалія».  На літературну зустріч завітав поважний гість родом з Рахова (Закарпаття), письменник, публіцист, журналіст, член НСПУ і НСЖУ, головний редактор журналів «Гуцульщина і Покуття» та «Ґражда», заслужений журналіст України, лауреат премій ім. Вячеслава Чорновола, ім. Володимира Винниченка, Міжнародної літературної премії ім Ірини Вільде, автор прозових книг, лірики, есеїв, публіцистики, автор сценаріїв і продюсер телефільмів, численних публікацій в нашій і зарубіжній періодиці Олександр Масляник.   

     До осінньої літературної імпрези на лоні природи долучилися і працівники Рожнятівської центральної районної бібліотеки. Завідуюча сектору краєзнавства Ніна Шищак поспілкувалася з гостем і отримала в подарунок для бібліотеки від Олександра Масляника його власні прозові книги, збірки поезій його колег по перу і збірник лемківських пісень. Маючи численні нагороди, відзнаки, премії і звання, пан Олександр надзвичайно скромна і хороша людина, цікавий співрозмовник і талановитий письменник. 

     Розпочав засідання голова літературного об’єднання «Горгани» Любомир Михайлів. Любомир Львович представив гостя, розповів про студентські роки, коли вчився разом з Олександром Масляником на факультеті журналістики у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, про багаторічну творчу дружбу.
     Пан Олександр зазначив, що радий побувати на Рожнятівщині і познайомитися із творчими людьми краю. Він високо оцінив активну і плідну роботу літературного об’єднання «Горгани» під добрим керівництвом Любомира Михайліва, розповів про цікаві творчі плани, ознайомив зі своїми книгами та подарував колегам по перу добірку книг і журналів.

     Свої поетичні і прозові твори читали Любомир Михайлів, Леся Шмигельська, Наталя Данилюк, Ольга Парадовська, Володимир Кондур, Ольга Мацьків, Світлана Діденко, Ярослав Люльчак, Наталя Волошин. На засіданні також побувала  журналістка, коректор більшості книг членів літературного об’єднання «Горгани» Мирослава Кузюк.
      Ця творча зустріч подарувала кожному неймовірні враження від спілкування один з одним і від спілкування з природою.    

Категорія: Події | Переглядів: 715 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ