Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » «Подаруй вишиванку дитині-сироті на Схід»: акція триває
13:16
«Подаруй вишиванку дитині-сироті на Схід»: акція триває

     В травні 2016 року з ініціативи голови ГО «Бойківський рух Рожнятівщини» Богдана Федоровича Абрама на Рожнятівщині стартувала акція «Подаруй вишиванку дитині-сироті на Схід». Долучилися до акції і Рожнятівська районна бібліотека, керівники органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, небайдужі краяни. Люди, які долучилися до цієї справи мріяли, щоб принесені вишиті сорочки, платтячка, рушнички стали справжніми оберегами для діток-сиріт, зігрівали їх і дарували надію, що зовсім скоро вони житимуть під мирним небом.
     18 серпня організатори акції відправили зібрані вишиванки у Маріуполь. А вже на Свято Знань, 1 вересня, діти одягли подаровані вишиванки. У старших вихованців та працівників закладу на очі наверталися сльози, коли вони розглядали отримані подарунки.

    

     Щирим відгуком на добру справу рожнятівців став лист від колективу комунального закладу «Маріупольський дитячий будинок змішаного типу «Центр опіки» для дітей дошкільного і шкільного віку» Маріупольської міської ради Донецької області. Директор Людмила Василівна Лазаренко від імені всіх працівників та вихованців щиро подякувала за чудові вишиванки. «Нехай ці вишиванки стануть дітям-сиротам зразком самовідданості людей України справі миру, єднання, зразком людяності, щедрості і милосердя… Нехай енергія нашої щирої вдячності долине до сердець тих, хто долучився до цієї доброї справи» – говориться в листі.
     Маленькі друзі з Маріуполя Муфті Марлєн, Наумнін Саша, Лексін Єгор надіслали свої малюнки, а старші діти – листи.

        

     Ось як описує в листі свої відчуття і переживання вихованка дитячого будинку «Центр опіки», а тепер студентка Маріупольського державного університету Анастасія Марченко: «Доброго дня, дорогі друзі, я б хотіла подякувати за добрі подарунки, гарні вишиванки. Нам було дуже радісно їх отримати. Ми живемо у місті Маріуполь у дитячому будинку «Центр опіки».  Ми кожного дня чуємо постріли, вибухи за містом. Це жахливо та дуже страшно… Коли я матиму свою сім’ю, – продовжує у своєму листі Анастасія, – то обов’язково буду розповідати своїм дітям про вас, про вашу підтримку, яку ви надали дітям-сиротам у такий складний час.»

    

      Безперечно, ця акція стала ще одним місточком, який єднає Схід і Захід України. Завдяки милосердю та чуйності небайдужих людей з’явилась можливість надати дітям Сходу реальну допомогу, подарувати їм радість і надію.
      Шановні краяни, акція «Подаруй вишиванку дитині-сироті на Схід» триває! Хай зроблене Вами добро помножиться сторицею!

Категорія: Події | Переглядів: 643 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ