Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Форма входу
Статистика
Головна » 2021 » Серпень » 6 » Поетичні уроки від Надії Бардяк
10:51
Поетичні уроки від Надії Бардяк

       «Хай слово автора торкнеться душі читача, подарує приємні хвилини насолоди рідним словом», – такими словами підписала Надія Бардяк свою першу поетичну збірку «Урок упродовж 7 хвилин», яку вона з приємністю подарувала Рожнятівській публічній бібліотеці. Надія Леонівна щиро зізнається, що книжка довго йшла до читача, бо кожен рядок, кожне поетичне слово виважене, народжене серцем, обмірковане, та навіть у самій назві є своєрідний код. Як стверджує поетеса – цифра 7 має для неї особливе значення. А яке, то читач дізнається, коли візьме до рук цю невеличку по формі, але дуже велику за змістом книжку.

       На ста сторінках нової збірки живуть вірші про життєві уроки добра, віри, любові до Бога, до рідної землі і до ближнього свого. Саме ці прості і такі вагомі цінності несе до читачів уродженка с. Цінева Надія Бардяк.
          Поетична збірка «Урок упродовж 7 хвилин» вийшла у видавництві «Час Змін Інформ» у м. Біла Церква. Вступне слово «Сім уроків від Надії Бардяк» до видання написала наша землячка, уродженка с. Вільхівка доктор філологічних наук, відмінник освіти України, поетеса Віра Котович.

      Довідка: Надія Леонівна Бардяк народилася 7 липня 1963 року в селі Цінева Рожнятівського району Івано-Франківської області. Навчалася в Цінівській восьмирічній та Рожнятівській середній школах. В 1981 році вступила в Івано-Франківський педінститут імені Василя Стефаника. З відзнакою закінчила вищий навчальний заклад. Працювала вчителем початкових класів в Перегінській ЗОШ №2 та в Цінівській ЗОШ I-III ступенів.
       Перші вірші почала писати в шкільні роки. Друкувалась в християнському часописі «Нова Зоря» та збірках «Карпатська симфонія». Очолює осередок «Просвіта» у рідному селі. Член літстудії «Горгани» з жовтня 2016 року. Проживає в селі Цінева. Разом з чоловіком виховала двох синів.

       Колектив Рожнятівської книгозбірні висловлює щиру подяку поетесі, громадській діячці Надії Бардяк за подаровані книги.
      Бажаємо Вам, п. Надіє, нових творчих звершень на просвітницькій ниві Бойківщини, а читачів запрошуємо скористатися нагодою і поринути у неперевершений поетичний світ Надії Бардяк.

Переглядів: 274 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ