Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Листопад » 20 » Презентація збірки «День любові» Любомира Михайліва
16:10
Презентація збірки «День любові» Любомира Михайліва

     20 листопада 2018 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулася презентація нової поетичної збірки «День любові» письменника, краєзнавця, журналіста, громадського діяча, автора багатьох художніх і краєзнавчих книг, члена Національних спілок письменників, журналістів та краєзнавців України, лауреата літературних премій ім. Василя Стефаника, ім. Ярослава Дорошенка, ім. Марійки Підгірянки та інших, керівника літературного об’єднання «Горгани», голови Рожнятівського районного об’єднання  Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка   Любомира Михайліва.

      Літературну зустріч розпочав молитвою отець Дмитро Халус.

     Працівники бібліотеки коротко розповіли про нові досягнення письменника. Присутні переглянули відео-сюжет 10-річної давнини із презентації творчості Любомира Михайліва з нагоди його 55-літнього ювілею. 
     Любомир Львович прокоментував відео-сюжет, згадавши людей, які були у цій світлиці десять років тому, розповів про нову збірку «День любові», прочитав кілька своїх поезій і відповідав на запитання. 

     Привітали автора із презентацією нової збірки і побажали нових творчих злетів, здійснення усіх задумів і планів заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина; журналіст, заступник головного редактора обласного часопису «Галичина», член Національної спілки журналістів України  Ігор Лазоришин; начальник відділу культури РДА Володимир Феліксович Борович; директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак.

   

    

     Від членів літературного об’єднання «Горгани» подякували своєму наставнику і побажали ще довго творити і плідно працювати на літературній ниві поетеси, члени Національної спілки письменників України Леся Шмигельська і Наталія Данилюк.

     З вітальним словом до колеги по перу звернулася поетеса Галина Пухта, зазначивши, що автор вже досяг творчої вершини і зараз впевнено крокує нею, з його пера народжуються прекрасні поезії. 

     У виконанні народного аматорського вокального ансамблю «Мелодія» (кер. Ірина Кравців) прозвучала пісня «Гімн Рожнятову» на слова Любомира Михайліва, музика Мирослава Романишина. Ансамбль, який на протязі всього творчого шляху підтримує автора, виконав пісні «Червоні маки», «Ой засвіти, місяченьку», «Зоряна ніч». 

     Літературна зустріч пройшла на одному подиху. Це було свято прекрасної поезії, яка хвилює, дарує тепло і ніжність, підносить людські цінності й життєву мудрість, плекає високі почуття, збагачує духовність. 

Категорія: Події | Переглядів: 907 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ