Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Грудень » 3 » «Професійна майстерня бібліотек@ря» діє!
20:12
«Професійна майстерня бібліотек@ря» діє!

     Вже не перший рік на базі відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Рожнятівської ЦБС діє «Професійна майстерня бібліотек@ря». Метою професійної майстерні є постійна навчально-консультативна допомога бібліотекам-учасницям проекту «Організація нових бібліотечних послуг на основі безкоштовного доступу до Інтернету» в освоєнні бібліотечними фахівцями основ комп’ютерної грамотності та роботи в мережі Інтернет. 
     Заняття в «майстерні» проходить у невеликих групах, що дає можливість бібліотекарю-консультанту індивідуально займатися з кожним, більш докладно відповідати на питання, що виникають під час заняття.

     З 27 листопада розпочали свої «навчання» завідуючі бібліотеками с. Вербівка Волошин Ярослава Федорівна, с. Грабів – Васько Галина Іванівна, с. Ріпне – Шолопак Оксана Романівна та бібліотекарі Попадинець Орися Василівна (с. Луги), Мельник Ярослава Дмитрівна (с. Сл. Рівнянська). Зовсім скоро до користувачів цих бібліотек прийде Інтернет, а це нові можливості у пошуку інформації, урізноманітнення форми залучення користувачів до навчання, організації відпочинку та спілкування. 
     Пройде зовсім небагато часу і бібліотекарі сміливо сідатимуть за комп’ютер. Впродовж місяця, згідно навчальної програми, бібліотечні фахівці опанують основи роботи з офісними програмами, навчаться шукати необхідну інформацію в мережі Інтернет, знатимуть, як зареєструватися та користуватися програмою Skype, електронною поштою, довідаються що таке соціальні мережі та багато іншого. А від так, бібліотекарі і самі зможуть надавати кваліфіковану допомогу своїм користувачам, адже сучасні інновації стали невід’ємною частиною бібліотечного життя Рожнятівщини.
     «Професійна майстерня бібліотек@ря» діє, вона сприяє розвитку основ інформаційної культури фахівця, вчить працювати з різними видами інформації за допомогою комп'ютера, організувати власну інформаційну діяльність і планувати її результати.

Категорія: Події | Переглядів: 850 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ