Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Листопад » 2 » Професійне свято працівників соціальної сфери
16:20
Професійне свято працівників соціальної сфери

      2 листопада 2018 року  у світлиці центральної районної бібліотеки відзначити своє професійне свято зібралися працівники соціальної сфери, зокрема: Управління праці та соціального захисту населення, Калуського об’єднаного Управління пенсійного фонду в Рожнятівському районі, районного Центру зайнятості, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей, Територіального центру соціального обслуговування населення.

   

      Праця соціальних працівників сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Вони небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує допомоги. 
      Подякувати за невтомну працю соціальним працівникам, привітати з професійним святом і нагородити грамотами до бібліотеки завітали керівник апарату Рожнятівської РДА Ірина Михайлівна Сагайдак та голова райкому профспілки працівників держустанов району, начальник казначейської служби в Рожнятівському районі Ольга Миколаївна Дмитришак. 

    

     З професійним святом колег привітали начальник Управління праці та соціального захисту населення Богдан Васильович Мельник, заступник начальника Калуського об’єднаного Управління пенсійного фонду в Рожнятівському районі Наталія Миколаївна Костюк, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Тарасівна Гаєвська та директор Територіального центру соціального обслуговування населення Мар’ян Мар’янович Бардяк.

       Святкового настрою додавали музичні твори у виконанні Ірини Томків та дуету у складі Ігоря Тринчука та Олександра Левицького.

   

Шановні працівники соціальної сфери!
Вітаємо Вас з професійним святом. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій. Щоб не вичерпалася ваша віра в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

 

Категорія: Події | Переглядів: 1528 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ