Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Районну програму «Розширення доступу до Інтернет в бібліотека району» – в дію
16:00
Районну програму «Розширення доступу до Інтернет в бібліотека району» – в дію
     В нинішньому часі основним завданням публічних бібліотек є надання інформаційних послуг. Ці послуги повинні відповідати місцевим потребам та виходити із соціального та економічного стану регіону, демографічних змін, потреб освітніх та культурних закладів.
     24 жовтня 2013 року відбулась робоча поїздка у віддалене гірське село Гриньків. Директор Рожнятівської ЦБС Марія Рибчак, заступник директора по роботі з дітьми Галина Курташ, методист методичного відділу Рожнятівської ЦБС Оксана Озаришин та завідуюча відділом інформаційних технологій «Інтернет-центр» Галина Фреїшин здійснили робочий візит до бібліотеки-філії села Гриньків з метою подальшого впровадження районної програми «Розширення доступу до Інтернет в бібліотеках району на 2010-2014 рр.»
     Програма прийнята з метою подальшої підтримки та забезпечення діяльності бібліотек району, які беруть участь у міжнародній програмі «Бібліоміст», розширення доступу до Інтернету в інших бібліотеках району, сприяння розвитку громад через модернізацію доступу до інформації в публічних бібліотеках районну.
     За останні роки бібліотеки Рожнятівщини набули доброго досвіду співпраці з територіальними громадами, представниками депутатського корпусу місцевих рад по залученню додаткових коштів фінансування. Саме за ініціативи сільського голови Мирослава Стоцького бібліотеку села Гриньків додатково включено до районної програми. Силами сільської громади за рахунок місцевого бюджету в бібліотечній установі проведено ремонт, виконані всі технічні умови для встановлення комп’ютерної техніки з подальшим підключенням до Інтернету. Під час планування робіт по матеріально-технічному забезпеченню виконання програми взято за основу досвід програми «Бібліоміст».
     Особливо радісним цей день став для завідуючої бібліотекою-філією с. Гриньків Мирослави Кос. Саме в цей день бібліотека, яку вона очолює, отримала придбане за спонсорські кошти комп’ютерне обладнання, яке буде встановлено у бібліотеці.
    Так, крок за кроком, втілюється у життя мрія всіх бібліотекарів Рожнятівської ЦБС – зробити кожну бібліотеку, навіть найменшу, неповторною, яскравою, затишною і зручною для мешканців населених пунктів району. Зовсім скоро до користувачів Гриньківської сільської бібліотеки прийде Інтернет, а це нові можливості, урізноманітнення форми залучення користувачів до навчання, організації відпочинку та спілкування.
Категорія: Події | Переглядів: 1086 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ