Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Листопад » 16 » Релакс-кімната «З книгою наодинці» чекає на тебе у бібліотеці
16:48
Релакс-кімната «З книгою наодинці» чекає на тебе у бібліотеці

     Оригінальна, нестандартна ідея найшла своє втілення у Рожнятівській бібліотеці. Тепер до послуг користувачів релакс-кімната «З книгою наодинці».
     16 листопада 2016 року в Рожнятівській центральній районній бібліотеці за участі громадськості, читацького активу, представників ЗМІ відбулось відкриття зони релакс-відпочинку та психологічної розгрузки з книгою.

     Цей проект виходить за межі існуючих канонів і традиційних форм організації бібліотечного обслуговування, відображає новий підхід до просування читання та поширення серед громадськості позитивної думки про читання.

     Загальновідомо, що в умовах інформаційної глобалізації ослаблення інтересу до читання – світова тенденція. Відбувається не тільки відчуження від книги, падіння загальної книжкової культури, але і втрата національних традицій книжності. Тому бібліотечні фахівці в постійному пошуку нових нестандартних форм утвердження позитивного іміджу бібліотеки як центру промоції та розвитку читання.
     «Вільний доступ і зонування – ось основна родзинка нашого бібліотечного обслуговування, – наголосила у своєму виступі директор бібліотеки, заслужений працівник культури України Марія Рибчак. – Ми подбали, щоб у цій кімнаті користувач не тільки знайшов «книгу для розуму і душі», але і відпочив з користю і комфортом і як результат – може і полюбив читання, як відпочинок. Ми впевнені, що приємні хвилини наодинці з книгою допоможуть нашим відвідувачам відновити свої сили і покращити настрій».
      І справді, у затишній релакс-кімнаті організовано зручні місця для читання-відпочинку, тут, на книжкових стелажах, знайшли своє місце класика української та світової літератури, краєзнавчі видання, афоризми, кращі книги про мистецтво, культуру, медицину, рукоділля тощо. А щоб читання-відпочинок носило заспокійливий і розслаблюючий характер – з музичного центру линуть звуки карпатського лісу, пташиний спів, дзюркіт гірської річки, яка стрімко збігає з вершини на долину, шум прибою морських хвиль, приваблюють приємні запахи аромаламп і аромасвіч, зігріває горнятко запашного трав’яного чаю.

     У нашій сучасній дійсності просто необхідний релакс. Значення його в повсякденному житті величезне. Тому новостворена релакс-кімната «З книгою наодинці» Рожнятівської районної бібліотеки чекає на кожного, хто серед суєтливого сьогодення прагне розслабитись з книгою, поринути у світ душевного спокою та краси.

 

Категорія: Події | Переглядів: 905 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ