Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Травень » 22 » «Щаслива родина – міцна Україна»: зустріч прийомних сімей у бібліотечній світлиці
15:06
«Щаслива родина – міцна Україна»: зустріч прийомних сімей у бібліотечній світлиці

Ведуть в життя дороги і стежини
І день новий над світом устає.
Ну, що ми в цьому світі без родини?
Вона одна нам сили додає.

     22 травня 2015 року у літературно-музичній світлиці «Джерело» Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулась зустріч особливих родин Рожнятівщини «Щаслива родина – успішна Україна». Захід організовано центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно районною центральною бібліотекою, Рожнятівською дитячою школою мистецтв.
     Зустріч відбулася у рамках святкування «Тижня сім’ї на Прикарпатті» та Дня захисту дітей. У світлицю центральної бібліотеки разом із своїми прийомними дітьми завітали сім’ї Василя Васильовича та Лідії Василівни Гладеньких, Івана Богдановича та Тетяни Василівни Джоголи, Дмитра Васильовича та Галини Степанівни Катрич, Дмитра Петровича та Ярослави Володимирівни Костюк і Ігоря Васильовича та Марії Михайлівни Тебешевських. 
      Виразити вдячність за велике і добре серце, за турботу і самопожертву прийомним родинам прийшли представники районної влади, керівники структурних підрозділів РДА, активісти громад району. 

    

     Розпочав зустріч молитвою отець-декан Василь Пастух.

     Звертаючись до учасників заходу, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Гаєвська О.Т. сказала, що ця зустріч – це ще одна сходинка до сімейного зближення, до родинного єднання, до щирої дружби. 
     Цікаво презентували свої родини гості світлиці. У виступах відчувались глибокі почуття любові до своєї родини, сімейних цінностей; повага до традицій, звичаїв. Кожна родинна розповідь – це зворушлива неповторна історія.

    

       

       В часі зустрічі відбувся цікавий діалог та обмін ідеями між батьками родин, діти ж у той час захоплено малювали «будинки своїх мрій». 

    

    На веселій ноті відбулись тренінги для прийомних батьків. Тут батькам довелось продемонструвати свої педагогічні, психологічні та комунікативні навики.
    Згодом, поки батьки обговорювали важливі для родин теми та  ставили запитання представникам органів соціальної опіки, для дітей було організовано екскурсію до районної дитячої бібліотеки. Тут вони мали нагоду побачити виставку робіт учнів Сваричівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів  – учасників дитячого гуртка «Паперові дива» (керівник  Іванна Василівна Шищак), а також дізнались багато цікавого про можливості сучасної бібліотеки.

        

     Свої музичні вітання гостям бібліотечної світлиці дарували вихованці Рожнятівської дитячої школи мистецтв: дует скрипалів у складі Арсена Возняка та Дмитра Паламаря (викладач Сагайдак Мар’яна Василівна) виконав музичний твір Р. Никифоріва «Dolce Vio», дипломант конкурсу «Водограй» Іванна Курч виконала пісню «Україні», призер конкурсу «Зоряні Карпати» Діана Кулик подарувала пісню «Капай дощик», а дует у складі Іванки Курч та Павла Гулянича (викладач Іванишин Руслана Богданівна) – пісню «Україна». На завершення свята вокальний ансамбль ДШМ майстерно виконав пісню «Ми за мир». 
     У підсумку, гості світлиці визнали, що такі зустрічі, колективні обговорення проблем, спільні тренінгові заняття допомагають їм краще налагоджувати стосунки з дітьми, вирішувати нагальні питання за допомогою професійних порад.

Ми всі – одна сім'я, єдина ми родина.
У кожнім нашім «я» – частинка України.
Ми всі – одна сім'я, єдина ми родина.
Мільйони різних «я», а разом – Україна.

Категорія: Події | Переглядів: 799 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ