Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Грудень » 9 » Skype-спілкування: механізм волонтерської співпраці налагоджено
16:08
Skype-спілкування: механізм волонтерської співпраці налагоджено

     9 грудня  2014 року у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів Рожнятівської ЦБС відбулось Skype-спілкування між представниками влади Рожнятівського району та представниками громади міста Дружківка Донецької області. Під час розмови учасники обмінялися необхідною інформацію щодо налагодження механізму співпраці з метою надання волонтерської допомоги воїнам АТО, а також населенню, яке проживає в зоні проходження АТО. 
      На зустріч в режимі on-line завітали голова Рожнятівської районної ради Назарій Іванович Іванів, заступник голови районної ради Іван Ілліч Депутович, заступник голови Рожнятівської РДА Андрій Ігорович Тринчук та директор територіального центру соціального захисту населення Мар’ян Мар’янович Бардяк. Від громади міста Дружківка участь у Skype-діалозі взяли волонтери, представники громадськості та воєнної частини, що базується на території міста. Конструктивна бесіда відбулась у форматі «питання-відповідь».

    

      Розпочала віртуальну розмову директор Рожнятівської ЦБС Марія Василівна Рибчак. Вона привітала всіх присутніх на зустрічі, зокрема, і колег-бібліотекарів центральної дитячої бібліотеки ім. Купріна м. Дружківки. При цьому вона зазначила, що бібліотекарі Рожнятівщини активно долучаються до благодійних акцій спрямованих на підтримку жителів Сходу, особливо маленьких дітей-читачів української книги. 
     З особливою щирістю вели on-line-діалог бібліотекар Олена та волонтер Анжела із міста Дружківки. Вони наголошували на тому, що останній пережитий ними рік зробив їх та їхніх дітей справжніми патріотами України. Вони висловили надію, що дана ініціатива про волонтерську співпрацю між Рожнятівщиною та Дружківкою дасть добрі плоди і наблизить мир на нашій землі. «Волонтери Рожнятівщини збирають одяг, їжу, медикаменти на потреби Збройних сил України, добровольчих загонів, переселенців із зони проведення АТО», – наголосив у своєму зверненні до представників волонтерської групи м. Дружківка Назарій Іванів, – «а тому важливо, щоб ця допомога швидко знайшла своїх адресатів». Подякував за підтримку воїнів АТО і представник воєнної частини міста Дружківка (до речі, наш земляк, уродженець міста Коломия). Він наголосив, що саме завдяки волонтерській допомозі наші воїни добре одягнуті і нагодовані, але є ще і проблеми, які необхідно оперативно вирішувати.

     Он-лайн зв’язок забезпечив живе спілкування, обмін думками, висловлення конструктивних побажань щодо подальшої активної співпраці у питаннях надання волонтерської адресної допомоги всім, хто цього потребує на Сході України.

     Механізм волонтерської співпраці налагоджено. Використаймо всі можливості, аби не словом, а ділом підтвердити «Україна – єдина країна».

 

Категорія: Події | Переглядів: 970 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ