Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Святкова зустріч «Бібліотеко, храме мій, високосте…»
14:53
Святкова зустріч «Бібліотеко, храме мій, високосте…»

      30 вересня у читальному залі Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулась святкова зустріч «Бібліотеко, храме мій, високосте…» з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
      Традиційно святкова, прикрашена осінніми квітами, рушниками бібліотечна світлиця гостинно розкрила свої двері для численних гостей, вірних друзів бібліотеки, великих шанувальників книги. В цей день на святкову зустріч до бібліотеки завітали очільники районної влади, керівники структурних підрозділів РДА, бібліотечні працівники Рожянтівської ЦБС, ветерани бібліотечної справи, представники громадських організацій, активісти громадського життя краю.

     Розпочала святкову зустріч директор, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак. У своєму виступі вона наголосила на тому, що рік який пройшов, для бібліотек району був багатим на цікаві зустрічі, проекти, знайомства. «Вся робота бібліотек Рожнятівщини спрямована на просування читання в нашому суспільстві. Впродовж останнього року вона також проходила під гаслом «Бібліотека – центр громади». І бібліотеки наших громад насправді є такими, – сказали Марія Василівна, – бо саме в бібліотеці відбуваються зустрічі з цікавими людьми: письменниками, поетами, художниками, композиторами, духовенством. Бібліотека стала місцем зустрічей і для людей похилого віку, людей з обмеженими можливостями, волонтерами, воїнами АТО, вона стала виставковою залою, де свої творчі роботи демонструють юні таланти та досвідчені майстри пензля. Саме в бібліотеці свої зустрічі організовують колишні воїни-афганці, ліквідатори Чорнобильської трагедії, члени різних незалежних громадських організацій, товариств та об’єднань. В очікуванні адміністративної реформи готуємо Стратегію розвитку бібліотек в сучасних умовах. Попереду багато завдань, проектів, планів. Та, надіюсь, що з таким колективом досвідчених фахівців ми зуміємо втілити у життя всі наші задуми,» – сказала на завершення директор Марія Рибчак. 

      У день професійного свята зі словами привітань до бібліотекарів Рожнятівщини звернулися керівники району – голова районної ради Назарій Іванович Іванів та заступник голови райдержадміністрації Богдан Михайлович Яковина. Вони нагородили директора Рожнятівської ЦБС Марію Василівну Рибчак грамотаю райдержадміністрації та районної ради за впровадження цікавих інновацій, нових проектів та відданість обраній справі. Такими ж грамотами були нагороджені завідуюча бібліотекою с. Н. Струтин Емілія Михайлівна Семків – за перемогу в обласному конкурсі «Краща бібліотека 2015» та методист ЦБС Оксана Михайлівна Озаришин – за сумлінне й належне виконання своїх обов’язків, творчий підхід до впровадження бібліотечних проектів. 

      Завітав на святкову зустріч із щирими поздоровленнями в день професійного свята і селищний голова Василь Степанович Мацевко, який в дарунок районній книгозбірні приніс цінні подарункові видання. Від депутатського корпусу району бібліотечних фахівців привітав депутат районної ради Володимир Казимирович Тулубінський.

    

      Зі словами привітань з нагоди свята до своїх бібліотекарів звернулися т. в. о. начальник відділу культури РДА Ніна Степанівна Дичка та голова профкому працівників культури району Тетяна Василівна Гулянич. У виступах вони висловили щирі слова вітання і побажали всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя, родинного затишку, а також вдосконалення професійних якостей. За сумлінну працю, любов до книги і відданість обраному фаху подяками відзначили бібліотекаря бібліотеки-філії села Н. Струтин Ольгу Богданвіну Кравців. Особливі слова подяки за зміцнення матеріально-технічної бази бібліотеки та співпрацю були адресовані сільському голові громади села Н. Струтин Любові Михайлівні Сташків.

     Також подяками були відзначені директор Народного Дому с. Н. Струтин Зеновій Михайлович Кохман, журналіст районної газети «Новини Підгіря» Мирослава Миколаївна Кузюк та голова громадської організації «Бойківський рух Рожнятівщини» Богдан Федорович Абрам.
       До привітань приєдналася Віталія Ярославівна Попович – начальник служби у справах дітей. Вона щиро подякувала бібліотекарям за втілення у життя багатьох спільних проектів, побажала всім міцного здоров’я і подарувала бібліотечній світлиці власноруч вишитий рушник. Всю душу вклала у свій поетичний дарунок методист районного Народного Дому Марія Володимирівна Савків. Вона майстерно виконала вірш, присвячений жінці-трудівниці.

    

      Не обійшлось на святі без веселих жартів та посмішок, адже у цей день працював «ретрокінозал» і «каса». Усі «глядачі» мали змогу переглянути ретрофільм «Тепла осінь 99-го». Завдяки побаченому, бібліотекарі змогли повернутися в часі на 16 років назад, коли всією бібліотечною родиною вдруге святкували Всеукраїнський день бібліотек.

      Неординарно, цікаво, творчо презентували свої досягнення і святкові побажання бібліотечні фахівці району. Згуртувавшись у невеликі групи, вони зуміли неповторно, талановито, по-різному представити свої здобутки та ідеї.

    

       

      Музичні вітання бібліотекарі Рожнятівщини отримали від Миколи Туз та Галини Балабан. Вони дарували учасникам свята чудові українські пісні та ліричні мелодії.
     Сьогодні бібліотечні працівники Рожнятівської ЦБС переконані, що відзначення в Україні у вересні професійного свята свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі бібліотека. Вона завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку – вічних пам’яток писемності, а її служителі – вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

Шановні колеги!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бажаємо вам, міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, дружнього взаєморозуміння та підтримки.
Допоки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми вам життям бажаєм твердо йти
І днем грядущим від душі радіти!
Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А Вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!

Категорія: Події | Переглядів: 1199 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ