Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Грудень » 18 » Святкове театралізоване дійство «Дива на Святого Миколая»
16:46
Святкове театралізоване дійство «Дива на Святого Миколая»

      18 грудня 2019 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки було радісно, гамірно і святково. У цей напрочуд теплий зимовий день у бібліотеці відбулося святкове театралізоване дійство «Дива на Святого Миколая» за твором Оксани Кузів.

      Ведуча заходу завідувачка сектору краєзнавства Рожнятівської ЦБС Ніна Шищак розповіла про улюблене свято дітвори і дорослих, прочитала вірші і легенду про Святого Миколая. Діти відгадували загадки про Миколая.

     Справжньою окрасою свята стала п’єса для дітей «Дива на Святого Миколая» за твором Оксани Кузів, яку, спільно з Рожнятівською центральною бібліотекою та районною бібліотекою для дітей, підготували учні Рожнятівської школи під керівництвом класовода Мирослави Гумінської. Діти так проникливо грали свої ролі, як справжні актори. Вони розмовляли з вихователькою про Чудотворця, який виконує бажання всіх дітей на цьому світі, заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить», щиро молилися і до них завітав Святий Миколай разом з Ангелом.

      

      

     

     Це була одна з найяскравіших вистав про дитячі мрії і найпотаємніші бажання з гірчинкою сирітської долі і життя у сиротинці. Ніхто не стримував сліз, коли до маленького Миколки, який загадав особливе бажання у листі до Святого Миколая, прийшла мама, яка забере його до свого дому і подарує йому свою ласку і любов.

   

     Про загадкового охоронця вогнища святкового настрою, покровителя всіх дітей, мандрівників і нужденних Святого Миколая дітям розповів отець Микола Андибур, зазначивши, що це свято не проходить і повз дорослих, воно повертає нас у дитинство, переконує, що робити добрі справи завжди актуально, додає, тепла, радості і любові у цьому світі. Отець Микола окропив дітей свяченою водою і побажав здоров’я, радості, успіхів у навчанні.

     У неперевершеному виконанні Руслани Листван прозвучала пісня «Молитва».

     На завершення святкового дійства директор Рожнятівської ЦБС Галина Михайлівна Курташ подякувала всім, хто долучився до святкового театралізованого дійства, а саме, дирекції Рожнятівської школи, учням 4 класу і класоводу Мирославі Євстахівні Гумінській, педагогу Лєні Михайлівні Рибчак, дорослим акторам Руслані Листван і Владиславу Михайліву, які прекрасно зіграли ролі виховательки в сиротинці і Святого Миколая, а також побажала дітям отримати у цю святкову ніч багато подарунків від щедрого Святого Миколая. Галина Михайлівна привітала отця Миколу Андибура з іменинами і подарувала книгу притч на згадку про цю зустріч.

      В цей святковий день діти отримали в подарунок книги і солодке частування, заряд енергії, позитиву та найкращі враження, дізналися багато цікавого про Чудотворця, зробили фотосесію біля бібліотечної книжкової ялинки.

      

Категорія: Події | Переглядів: 798 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ