Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2020 » Вересень » 25 » У Рожнятівській бібліотеці вже є четверта поетична симфонія горганівців
08:51
У Рожнятівській бібліотеці вже є четверта поетична симфонія горганівців

       Уже доброю традицією стало дарувати бібліотеці книги. Їх дарують автори, благодійники, друзі бібліотеки, активні читачі. Днями Рожнятівська центральна районна бібліотека знову поповнила свої книжкові фонди новенькими виданнями. Цього разу їх подарував голова літературного об’єднання «Горгани», письменник, краєзнавець, журналіст, громадський діяч, голова Рожнятівського районного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, лауреат літературних премій ім. Василя Стефаника, ім. Ярослава Дорошенка, ім. Марійки Підгірянки та інших, член Національних спілок письменників, журналістів і краєзнавців України, автор багатьох  художніх і краєзнавчих книг, співавтор колективних збірок, редактор поетичних і прозових книг місцевих авторів Любомир Михайлів. 
        Тепер на полицях краєзнавчого фонду районної бібліотеки вже знайшов своє місце новий збірник художніх творів літературного об’єднання «Горгани» «Карпатська симфонія»: випуск 4. Редактор і упорядник видання Любомир Львович Михайлів, передмову до збірника написала письменниця, перекладач, літературний критик, голова Івано-Франківської обласної організації Національної спілки письменників України Світлана Бреславська.
        Збірник «Карпатська симфонія» – нова книга художніх творів про наш час, про людей і події нашого часу, які гарно обрамлені думками і почуттями поетів та прозаїків, які живуть і працюють на Рожнятівщині, та інших літераторів – гостей району.  Це свіжі і трепетні добірки поезій та оповідань, з якими автори йдуть до зацікавленого читача.

       Щирий і давній друг районної книгозбірні Любомир Львович з неприхованою радістю і гордістю за новий  творчий доробок літоб’єднівців поставив свої автографи на подаровані книги. Слід наголосити, що письменник також презентував для бібліотеки свої дві авторські  книги "Силуети епох", "Карпати, Карпати".

Переглядів: 302 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ