Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Грудень » 6 » У Рожнятові відзначили свято народовладдя – День місцевого самоврядування
16:03
У Рожнятові відзначили свято народовладдя – День місцевого самоврядування

    6 грудня 2018 року у Рожнятівській центральній районній бібліотеці панувала піднесена і святкова атмосфера – багатолюддя, теплі усмішки, щирі поздоровлення. У світлиці відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята народовладдя – Дня місцевого самоврядування.
     Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування району.

    Зі щирими словами привітань звернулися до присутніх голова районної ради Василь Ярославович Рибчак, голова Рожнячтівської РДА Ірина Богданівна Люклян. У виступах прозвучало, що День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, всіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного регіону, дбають про його розквіт і зростання. «Життя району,  добробут його мешканців – це постійний розвиток. І основа цього розвитку – порозуміння, співпраця усіх гілок влади, усіх посадовців, депутатів місцевих рад заради вирішення актуальних для територіальних громад району питань», – наголосила у своєму виступі Ірина Богданівна.

     З вітальним словом до гостей свята звернулась голова Рожнятівського районного комітету профспілки працівників державних установ, начальник казначейської служби в Рожнятівському районі Ольга Миколаївна Дмитришак.

    З нагоди свята депутатів районної ради, представників органів місцевого самоврядування, сільських голів привітав заступник голови Рожнятівської районної ради Олег Володимирович Понайда.

     Також з вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова с. Ясеновець Пасічник Ігор Васильович.

     З нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціально-економічного та культурного розвитку територіальної громади району, високий професіоналізм грамотами та подяками відзначено ряд працівників органів місцевого самоврядування району.
Яскраву концертну програму з нагоди Дня місцевого самоврядування підготували: вокальний народний аматорський гурт «Сусіди» (кер. Володимир Ілиняк), вокальне тріо «Талісман» (керівник Мар’яна Мельник), завідувачка сектору з питань культури Спаської ОТГ Мар’яна Мельник, художній керівник НД с. Верхній Струтин Тетяна Мельник.

   

   

     Шановні керівники та депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Рожнятівщини!
Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Бажаємо Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці,міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів та задумів!

Категорія: Події | Переглядів: 1208 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ