Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Серпень » 6 » У всесвіті поезії Ярослава Савчина
09:23
У всесвіті поезії Ярослава Савчина

     5 серпня 2016 року до районної бібліотеки на зустріч з поціновувачами слова завітав письменник, журналіст, художник, фотомитець, уродженець с. Липовиця нашого району Ярослав Савчин. В руках автор тримав свою нову збірку поезій «Живиця» – компактну, насичену зелено-жовтими барвами книжечку, яка є ліричною піснею його душі, яка наповнена проникливістю душевних почуттів та емоційною насиченістю. Він зазначив, що дана збірка – це символічна десята його книжка, яка вийшла у видавництві «Дискурсус» під керівництвом Василя Карп’юка, який є редактором збірки «Живиця». 
     Присутні разом з автором пройшлися сторінками його нової поетичної збірки «Живиця». Притягує погляд оригінальний графічний портрет автора у виконанні художника з Долини Богдана Фреїва. На сторінках книги вміщено фотографії з особистого архіву автора. Ярослав Дмитрович зазначив, що живе художнім словом і немає в нього дня без рядка. 

    

     У вступній статті «Сказати словом, як сказати серцем…» поет, прозаїк, член Національної спілки письменників України Ярослав Ткачівський пише: «Книжка «Живиця» – символічна – десята, з якої струменить життєдайне джерельце доброї лірики вже зрілого автора. Освіжаючий ковток із поетичної кринички Ярослава Савчина не завадить і Тобі, шановний читачу! Адже поетичне слово споконвіку має цілющу силу». 
     Письменник, журналіст, краєзнавець, член Національної спілки письменників України Любомир Михайлів привітав Ярослава Дмитровича з новою високою літературною відзнакою – премією ім. Пантелеймона Куліша та подякував за цікаву зустріч і прекрасне поетичне слово. 

     Книга вийшла при меценатській підтримці депутата Івано-Франківської обласної ради Богдана Ленігевича.  Ярослав Савчин подарував свою збірку з автографом для бібліотек району та всім членам літературної студії «Горгани», які були присутні на зустрічі. 
     На завершення Ярослав Дмитрович подякував колегам по перу і колективу районної бібліотеки на чолі з директором, заслуженим працівником культури України Марією Рибчак за теплий прийом та побажав тепла в душі і творчого піднесення, щоб Рожнятівщина і надалі так добре звучала в струмені літературної ріки. 

Категорія: Події | Переглядів: 729 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ