Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Жовтень » 5 » Урочисті проводи в армію юнаків Рожнятівщини
18:45
Урочисті проводи в армію юнаків Рожнятівщини

    5 жовтня 2018 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки урочисто проводжали в армію юнаків Рожнятівщини. Цієї осені на строкову військову службу до лав Збройних Сил України з Рожнятівщини йдуть 14 хлопців: Руслан Атаманчук (смт. Перегінське), Руслан Лазур (с. Спас), Юрій Стурко (смт. Перегінське), Назарій Сопуляк (с. Креховичі), Микола Косар (смт. Брошнів-Осада), Володимир Магулій (смт. Перегінське), Дмитро Масник (с. Верхній Струтин), Павло Стефанів (смт. Брошнів-Осада), Олексій-Дмитро Депутат (смт. Перегінське), Юрій Приймак (с. Спас), Віктор Тужеляк (с. Креховичі), Дмитро Мельник (с. Красне), Михайло Матіщук (с. Сваричів), Павло Жекало (смт. Брошнів-Осада).

     Підтримати хлопців до бібліотеки завітали їхні родичі, близькі і знайомі, представники місцевої влади, керівники установ і громадських організацій, голови Брошнів-Осадської і Спаської ОТГ, сільські голови і представники їхніх громад.
     Розпочали святкову зустріч молитвою, вітальним і напутнім словом для призовників старший капелан отець Іван Креховецький, отець Михайло Дарвай. Священики вручили майбутнім солдатам молитовники. 

    Працівники бібліотеки коротко розповіли про кожного призовника, про їхні вподобання і захоплення, зазначивши, що сьогодні ці 14 хлопців є героями свята, заради них у бібліотеці зібралися рідні, близькі, знайомі, односельчани, щоби урочисто провести їх в армію, та побажали хлопцям відслужити легко і швидко, почерпнувши для себе багато корисного.

    Військовий комісар, підполковник Олександр Іванович Жилак зазначив, що найвища честь, покликання й обов’язок кожного чоловіка захищати свою землю, що в армії гартується дух нації, що ці 14 юнаків, які проявили бажання служити в армії, є гордістю Рожнятівщини, і побажав хлопцям міцного здоров’я та легкої служби. 

    Звернулися до призовників представники місцевої влади. Заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина акцентував на тому, що традиція проводжати сина в армію існує вже давно і дуже втішно, що і сьогодні є такі мужні хлопці, які готові йти служити. Заступник голови районної ради Олег Володимирович Понайда зазначив, що кожен хлопець, кожен чоловік повинен вміти захистити свою матір, дівчину, дружину, сестру і свою рідну землю та побажав юнакам служити гідно і з честю, стати справжніми чоловіками.

    Депутат Івано-Франківської обласної ради, голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванович Іванів зазначив, що армія – це те місце, де загартовують характер і з вчорашнього простого хлопчини роблять справжнього чоловіка, побажав призовникам легкої служби, здоров’я, терпіння і мудрості, опіки Матері Божої і заступництва від ангелів-охоронців.

    У неперевершеному виконанні завідувача сектору з питань культури Спаської ОТГ Мар’яни Мельник прозвучали пісні «Моя Україно», «Ангел», «Ти прийди за мною», «Кохання-золото», «Пісня солов’їна».

    На завершення військовий комісар, підполковник Олександр Іванович Жилак вручив призовникам чоловічі набори і буклет від бібліотеки на згадку про сьогоднішню зустріч. 

   

 

Категорія: Події | Переглядів: 2115 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ