Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Грудень » 3 » Усім вам зичимо у цю грудневу днину, людського щастя й хатнього тепла
20:16
Усім вам зичимо у цю грудневу днину, людського щастя й хатнього тепла

     3 грудня 2014 року у світлиці Рожнятівської районної центральної бібліотеки пройшла година милосердя «Усім вам зичимо у цю грудневу днину, людського щастя й хатнього тепла» до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.

    Отець Богдан Головчак розпочав годину милосердя молитвою і наголосив, що всі свої починання ми маємо робити з Богом, з молитвою на устах, з непохитною вірою. 
     Люди з обмеженими можливостями – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі переживання, окремі людські надії на краще майбуття, на щастя і підтримку. Здоров’я, незламного духу, витримки, мужності, оптимізму, наполегливості, непохитної віри та можливості для кожного втілити в реальності всі плани і задуми побажали присутнім голова Рожнятівської РДА Василь Рибчак, голова районної ради Назарій Іванів, директор територіального центру соціального захисту населення Мар’ян Бардяк, заступник директора територіального центру соціального захисту населення Леся Абрам, директор Рожнятівського районного центру зайнятості Ярослав Вишневський, начальник управління соціального захисту населення Богдан Мельник та заступник начальника пенсійного фонду Наталія Костюк.

        

       

    По-особливому звучали у цей день чудові українські пісні у виконанні народного вокального родинного ансамблю «Русинка» (керівник – Леся Милів) та лауреата багатьох пісенних конкурсів і фестивалів, викладача Рожнятівської дитячої школи мистецтв Ірини Русин. 

     

    Зі сльозами на очах присутні дивилися відео про незламний дух і творчий порив людей з обмеженими можливостями та слухали історії визначних людей, які знаходили в собі сили творити, писати, займатися улюбленою справою, вести активне громадське життя, боротися з долею і впевнено заявити про себе.
     Ніхто так не може передати проблеми та почуття людей з обмеженими можливостями, як ті люди, які це переживають. Член клубу «Надвечір’я» Ярослава Ганцюк з Перегінського виливає усі свої думки і відчуття у поезії, яку вона представила до уваги присутніх. Уродженець с. Вільхівка, колишній директор школи смт. Перегінське Богдан Манів розповів повчально-гумористичний вірш та подякував місцевій владі і всім, хто допомагає людям з обмеженими можливостями. 

   

     У цей день хочеться  звернутися до всіх людей з проханням відкрити своє серце та зробити піклування про ближнього, співчуття і милосердя нормою повсякденного життя.

Категорія: Події | Переглядів: 875 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ