Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Вересень » 30 » В храм книги безцінний, одвічний у скруті і радощах йдуть…
15:42
В храм книги безцінний, одвічний у скруті і радощах йдуть…

     30 вересня 2019 року дружна бібліотечна родина Рожнятівської ЦБС відзначила Всеукраїнський день бібліотек. Це свято всіх, хто має відношення до книги, читання, бібліотеки, професійне свято людей, які прийняли на себе відповідальність за формування і розвиток людської свідомості, які присвятили праці бібліотекаря своє життя.

    

      Ведуча свята, завідувачка сектору краєзнавства Ніна Шищак привітала колег з професійним святом і зазначила, що у кожній сфері професійної діяльності є люди, котрі своїми ідеями, завзяттям, наснагою надають справі, якою займаються, особливого змісту, особливого звучання, перетворюють її у головне покликання, сенс свого життя. Саме до таких людей належить директор Рожнятівської централізованої бібліотечної системи Марія Рибчак, під добрим керівництвом якої бібліотечні установи району стали справжніми центрами громади, затишним місцем зустрічей, різноманітних заходів, дозвілля для всіх верств населення, а наша районна книгозбірня – однією з кращих в області.

 

     Директор Рожнятівської централізованої бібліотечної системи, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак привітала свій колектив з Всеукраїнським днем бібліотек, побажала колегам міцного здоров’я, натхнення у праці, творчих здобутків, постійного руху до нескорених вершин професійної досконалості і щоб робота завжди приносила радість і задоволення та представила нового директора Рожнятівської ЦБС Галину Михайлівну Курташ і нового заступника директора по роботі з дітьми Оксану Михайлівну Озаришин, які приступають до виконання своїх професійних обов’язків на нових посадах з 1 жовтня цього року.

      Галина Михайлівна і Оксана Михайлівна подякували нашій берегині духовних цінностей, доброму керівнику і мудрому наставнику Марії Василівні за довіру, пообіцяли якнайкраще працювати на бібліотечній ниві на благо громади і привітали колег з професійним святом.
     З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина вручив грамоту від Івано-Франківської ОДА директору Рожнятівської ЦБС Марії Василівні Рибчак і грамоти від Рожнятівської РДА і районної ради бібліотекарям Рожнятівщини, начальник відділу культури Рожнятівської РДА Володимир Феліксович Борович вручив грамоти від відділу культури, від райкому профспілки працівників культури грамоти вручив директор Рожнятівського РНД, голова Рожнятівського райкому профспілки працівників культури Ігор Ярославович Тринчук. Привітав бібліотекарів зі святом і селищний голова селища Рожнятів Василь Степанович Мацевко та побажав плідної праці на благо України.

   

    

    

     На 30 вересня також припадає гарне свято  Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, а 29 вересня День Ангела відзначала Людмила. Тож, в цей святковий день привітали всіх іменинниць, які гордо носять ці імена. Також бібліотечна родина привітала вересневих іменинників з Днем народження і побажала віри, надії, любові і життєвої мудрості, мирного неба і ясного сонця над головою та всіх благ.
      В цей день звучали щирі слова привітань нашим шановним ветеранам, які віддали бібліотечній справі багато літ свого життя, з якими ми працювали багато років, яких любимо і поважаємо, які були добрими наставниками для молодого покоління бібліотекарів – це Ярослава Адамівна Дирів і Катерина Іванівна Пухта, які були присутні на бібліотечному святі. Також слова подяки і привітань линули для наших колег, достойних представників професії бібліотекаря Емілії Михайлівни Семків, Оксани Петрівни Шищак і Євдокії Федорівни Шумей, яких наша бібліотечна родина цього року провела на заслужений відпочинок.
      Вагомий внесок у бібліотечну справу вносять молоді бібліотекарі – люди енергійні, життєрадісні, щирі і чуйні. Молоді спеціалісти кожен день черпають нові знання, дізнаються щось цікаве, переймають досвід від колег, щоби добре освоїти обрану професію і задовільняти різні інформаційні потреби кожного користувача. В нашу бібліотечну родину влилися молоді бібліотекарі Леся Матіїв, яка працює в районній бібліотеці, Романа Серемчук, яка працює в бібліотеці села Цінева, і Лариса Петрівник, яка працює в бібліотеці села Нижній Струтин. В цей святковий день вони прийняли присягу бібліотекаря і привітали колег з професійним святом. 

     Музичними дарунками бібліотекарів вітали завідувач сектору з питань культури Спаської ОТГ Мар’яна Мельник, дует у складі директора Рожнятівського РНД Ігоря Тринчука і викладача Брошнів-Осадської дитячої школи мистецтв ім. Володимира Івасюка Олександра Левицького.

    

     Привітати бібліотекарів з професійним святом добрі друзі і активні користувачі бібліотеки, які завжди поруч, які вже ніби влилися у велику і дружну бібліотечну родину. З найкращими словами побажань до бібліотекарів Рожнятівщини звернулися сільський голова села Грабів Галина Петрівна Чекіт; юрист Оксана Гулянич; журналіст, заступник головного редактора районної газети "Новини Підгір'я" Зеновія Годованець; методист Рожнятівського РНД Марія Ткачук; поетеса Галина Пухта, поетеса і прозаїк, бібліотекар за фахом, яка працювала в районній бібліотеці, Ольга Парадовська; голова ГО "Бойківський рух Рожнятівщини" Богдан Федорович Абрам, поетеса, голова Рожнятівського відділу Союзу українок, художній керівник народного самодіяльного хорового колективу Союзу українок Світлана Діденко; завідувач сектору з питань культури Спаської ОТГ Мар’яна Мельник; викладач Брошнів-Осадської ДШМ ім. Володимира Івасюка Олександр Левицький; журналістка Мирослава Кузюк; активний користувач бібліотеки Василь Адамович. Директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак, заступник директора по роботі з дітьми Галина Михайлівна Курташ вручили подяки за співпрацю, підтримку і розуміння добрим друзям бібліотеки. 

         

                

         

             

      Від великої бібліотечної родини ЦБС слова вдячності і щирих привітань директору Марії Василівні висловила бібліотекар бібліотеки села Сливки Віра Олексіївна Лавришин. Також вона привітала новопризначених директора Галину Михайлівну Курташ та заступника по роботі з дітьми Оксану Михайлівну Озаришин. 

       

Шановні колеги-бібліотекарі!
Щиро вітаємо Вас із професійним святом! У цей святковий день бажаємо здоров’я Вам і Вашим рідним, достатку, миру, злагоди і всіх благ! Вдячних користувачів, цікавих і насичених позитивом робочих днів і великої зарплати! Залишайтеся завжди оптимістами, радійте життю, любіть свою професію, втілюйте цікаві ідеї та впевнено йдіть до своєї мети!      
З Всеукраїнським днем бібліотек!

Категорія: Події | Переглядів: 1064 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ