Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Травень » 30 » В Рожнятові святкували День захисту дітей
11:08
В Рожнятові святкували День захисту дітей

    29 травня 2014 року бібілотекарі Рожнятова організували вуличну акцію «Сонячне майбутнє дітей України» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
     На міжнародному рівні це свято було встановлено у листопаді 1949 року рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше його було відзначено у 1950 році. Дані заходи проводяться з метою нагадування суспільству про необхідність поважати права дитини, що є необхідною умовою для формування гуманного, справедливого суспільства.
     У цей день навіть погода сприяла чудовому святу. Яскраве сонце додавало веселих барв, кольорові кульки, дитячий сміх нагадував усім про те, що незабаром КАНІКУЛИ!
     Привітати маленьких гостей, їхніх батьків прийшли заступник голови районної державної адміністрації Ірина Сагайдак, начальник служби у справах дітей РДА Богдан Абрам, а від імені усіх матерів Рожнятова зі щирими словами привітань і побажання мирного неба до учасників свята звернулася викладач дитячої школи мистецтв Рожнятова Тетяна Гулянич.
     Щоб свято було яскравим, веселим і пізнавальним бібліотекарі добре підготувалися: надрукували цікаві флаєри «Права дитини», організували вуличний «кіоск дитячої періодики», підготували тематичні розмальовки, олівці, закупили крейду, солодкі сюрпризи, навіть зробили «правовий паркан».
     З радісними посмішками і веселим настроєм діти активно включилися у проведення різних конкурсів і вікторин. Багато охочих відповідали на запитання «Казкової правової вікторини», інші завзято розмальовували тематичні картинки, не бракувало охочих писати по «правовому паркані». З дитячою відвертістю діти писали «Я хочу жити!», «Ми за ЄС!», «Україна: любов, надія, співчуття», «Я хочу, щоб всі були веселі», «Україна єдина»,
«Єдність + мир» та ін.
     Правда, найбільше охочих було малювати свої побажання і мрії крейдою на велетенському «Дереві дитячих мрій», яке організатори свята завчасу намалювали на площі Єдності. Ніби за командою «один, два, три» всі дружно почали малювати свої мрії. І тут вирували позитивні емоції, бажання бути першим, створити справжній «художній шедевр». Найбільше діти малювали український прапор, тризуб, свою родину, маму, квіти України і писали «Ми за мир!».
     Весела музика, пісні у виконанні Адріани Лахманець та Христини Притули додавали веселого святкового настрою. Біля вуличного «кіоску дитячої періодики» зібралося чимало охочих переглянути цікаву дитячу періодику, дехто навіть записався до бібліотеки.
     На завершення вуличної акції всі юні учасники отримали солодке частування, пам’ятні флаєри «Права дитини», смайлики, кольорові кульки і багато позитивної енергетики. Партнером в організації вуличного свята виступила громадська організація «Партнерство заради добра».

Джерело: http://rozhdlib.blogspot.com/2014/05/blog-post_30.html

Категорія: Події | Переглядів: 700 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ