Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Форма входу
Статистика
Головна » 2017 » Лютий » 16 » Вечір інструментальної музики і чудового вокалу викладачів та учнів Перегінської дитячої школи мистецтв
09:08
Вечір інструментальної музики і чудового вокалу викладачів та учнів Перегінської дитячої школи мистецтв

     В часі святкування Господнього Стрітення, коли завершується цикл Різдвяних свят, а за народним повір’ям – зима зустрічається з весною, 15 лютого 2017 року у світлиці Рожнятівської районної центральної бібліотеки зібралися поціновувачі інструментальної музики на зустріч з творчим колективом викладачів та учнів Перегінської дитячої школи мистецтв під керівництвом Мирослава Ярославовича Романишина, який примножує культурну скарбницю нашого народу.

      «Нести світло, музику й гармонію у світ покликані лише обрані. Творчі, талановиті і добрі  люди розвивають Богом дані таланти, вони є носіями культури і заслуговують на пошану і визнання. Саме таким є інструментальний ансамбль викладачів та учнів Перегінської дитячої школи мистецтв, який очолює Мирослав Ярославович Романишин. Викладачі-музиканти примножують культурну скарбницю нашого народу, прославляють і несуть в люди українську пісню, і, найголовніше, запалюють любов до української культури і мистецтва у своїх вихованців» – зазначила ведуча заходу, завідуюча сектору краєзнавства районної бібліотеки Ніна Шищак і запросила до слова керівника інструментального ансамблю Мирослава Романишина. 
     Мирослав Ярославович розповів про свій творчий колектив, подякував всім, хто знайшов час і прийшов на цей вечір інструментальної музики і передав слово ведучій Руслані Володимирівні Тофан – педагогу, заступнику директора Перегінської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, депутату Рожнятівської районної ради.  

     В цей святковий день колектив подарував всім присутнім барвисте суцвіття різнопланових українських пісень і прекрасних мелодій, чудові хвилини неперевершеної музики, тепло, радість і незабутні враження. У виконанні інструментального ансамблю прозвучали твір Яна Табачника «Парафраз» на теми українських народних пісень, українська народна пісня «Копав, копав криниченьку» в обробці Мирослава Романишина, старовинний український романс «Карі очі, чорні брови», сучасна версія української народної пісні «На поточку-м прала», мелодія із кінофільму «Циган», джазовий твір «Жар-сувенір» Ігора Фролова, твір «Автомобіль» Романа Бажиліна (соло на баяні – учень Перегінської ДШМ, учасник і переможець обласного, Всеукраїнського та Міжнародного конкурсів Ростислав Троян та керівник ансамблю Мирослав Романишин), українська пісня «Незрадлива любов», пісня наших земляків «Мамина криниця»  (слова Івана Іванишина, музика Мирослава Романишина), мелодія Мирослава Скорика із кінофільму «Високий перевал», пісня Володимира Івасюка «Балада про мальви», духовні пісні «Рання роса» отця П. Половця та «Помолись, не забудь» (слова Тамари Добрянської, музика Михайла Добрянського). Зачаровував прекрасними голосами неперевершений вокал отця Богдана Русинкевича, Христини та Анни Глушко. 

 

        

     На завершення чудовому інструментальному ансамблю викладачів і учнів Перегінської ДШМ за прекрасний творчий вечір подякували голова районної ради Василь Ярославович Рибчак, заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина, керівник апарату Рожнятівської РДА Ірина Михайлівна Сагайдак та директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак, побажавши колективу подальшої плідної праці і ще багато таких творчих вечорів. 

Переглядів: 857 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ