Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2011 » Грудень » 5 » Відкриймо серця для любові
11:09
Відкриймо серця для любові
     2 грудня 2011 року в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулась святкова зустріч «Відкриймо серця для любові» приурочена Міжнародному дню інвалідів. На свято запрошені люди з обмеженими фізичними можливостями, одинокі, непрацездатні, люди похилого віку.
 
     На зустрічі йшлося про те, що для України проблема людей з обмеженими фізичними можливостями набуває особливого значення, бо за останні десять років чисельність таких людей в державі перейшла 18-відсотковий рубіж.
    
     У святі взяв участь голова районної державної адміністрації Микола Ярославович Філіпович, який сказав, що інколи життєві обставини у людини складаються так, наслідки яких вона не може подолати самостійно. Допомогти таким людям – основне завдання відповідних соціальних служб району.
     «Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення людей з особливими потребами, створює необхідні правові, соціально-побутові умови життя, надає ряд пільг» – зауважив у своєму виступі заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Мельник Богдан Васильович. Побажала запрошеним на свято здоров’я, благополуччя і сили волі т. в. о. директора територіального центру соціального обслуговування Леся Василівна Абрам. Про здобутки та плани щодо працевлаштування людей з особливими потребами Рожнятівського району розповів присутнім начальник відділу працевлаштування населення центру зайнятості Рибчак Василь Петрович.
     По особливому звучали слова про людяність, добро та милосердя з уст о. Володимира Тараса. Звертаючись до запрошених, він наголосив, що, на жаль, у нашому суспільстві дуже багато зла, жорстокості, а зачерствілі людські серця заросли ряскою байдужості до чужого горя.
     Додали святковості музичні вітання від народного вокального ансамблю Брошнівського НД (керівник Ігор Тринчук), від Романко Христини та Уляни Христук (Перегінська Школа мистецтв), Ірини Коломієць та а дуету «Лілія» у складі Лариси Самійлів та Христини Притули (с. Н. Струтин). А вірш «Доля», який неперевершено виконала методист НД смт. Рожнятів Марія Володимирівна Савків, заставив кожного з присутніх задуматись над сутністю нашого життя.
         
     Як часто в потоці щоденної метушні ми забуваємо, що поруч живуть люди самотні, залишені дітьми, одинокі, неповносправні.
     «Хай оживає істина стара: людина починається з добра!» – прозвучали на святі завершальним акордом слова відомої української поетеси Л. Забілої.
Категорія: Події | Переглядів: 1078 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ