Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Лютий » 6 » Виробнича нарада: підводимо підсумки
18:26
Виробнича нарада: підводимо підсумки
     6 лютого 2014 року відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників Рожнятівської ЦБС.
     Аналізування роботи бібліотечної системи – важливий фактор оцінки діяльності ЦБС, визначення її ефективності, якості надання бібліотечних послуг, виявлення позитивних тенденцій розвитку та проблемних питань у сфері бібліотечного обслуговування населення району. За основу аналізу взято підсумки роботи бібліотечних установ за 2013рік, що зафіксовані в статистичних та текстових звітах структурних підрозділів ЦБС; співбесіди з керівниками філій, результати виїздів у сільські і міські бібліотеки та перевірки їх роботи. До уваги бралися також активність бібліотечних працівників у проведенні різноманітних бібліотечних конкурсів, акцій та семінарських занять, заходах по підвищенню бібліотечної кваліфікації та ін.
     Відкриваючи нараду, директор Рожнятівської ЦБС Марія Рибчак детально проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2013 рік. «Бібліотека – центр громади» – саме під таким девізом працювали бібліотеки протягом минулого року. Безперечно, вони стали інформаційними центрами, а організація нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до Інтернету дала можливість бібліотечним фахівцям зробити бібліотеки сучасними, урізноманітнити форми залучення до навчання, організації відпочинку та спілкування,» – наголосила у своєму виступі Марія Рибчак.
     Аналітично-систематичний аналіз основних показників роботи Рожнятівської ЦБС здійснила завідуюча методичним відділом Марія Раковецька.
     Про результати впровадження інноваційних технологій в практику роботи бібліотек ознайомила колег завідуюча відділу ІТ «Інтернет-центр» Галина Фреїшин.
     На нараді йшлося також про результати поповнення бібліотечних фондів та участь фахівців в акції «Подаруй книгу бібліотеці» (доповідач Катерина Пухта – завідуюча відділу комплектування і обробки літератури ЦБС).
     Презентацію-екскурс сторінками нового бібліотечного видання – книги «Як правда-вічний наш Тарас: пам’ятники Тарасу Шевченку на Рожнятівщині» цікаво і змістовно провела завідуюча сектору краєзнавства та національного відродження краю ЦБС Ніна Шищак.
     «Віддзеркалення творчої душі» – таку назву носила літературна мандрівка по творчості Галини Турелик, яку провела для колег молодий бібліотекар відділу обслуговування районної бібліотеки Віра Семко. Вона з натхненням і глибоким співпереживанням декламувала поезію з нової збірки поетеси «Задзеркалля».
 
     Огляд новинок сучасної української літератури провела бібліотекар Брошнів-Осадської бібліотеки для дітей Віталія Відливана. Вона детально ознайомила колег з молодими літераторами, а також з авторами книг, які удостоєні премії «Коронація слова».
     На завершення, директор ЦБС Марія Рибчак подякувала працівникам бібліотек району за проведену роботу, добру співпрацю з сільськими громадами, головами сільських рад, громадськими організаціями.
Категорія: Події | Переглядів: 1258 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ