Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Вересень » 26 » Візерунки життя стелить доля мені: творчий вечір поетеси Ольги Парадовської з нагоди святкування 60-літнього ювілею
09:02
Візерунки життя стелить доля мені: творчий вечір поетеси Ольги Парадовської з нагоди святкування 60-літнього ювілею

Стукоче серце дивно і тривожно,
Все сповнене думками перемін,
Красу словами передать не можна –
Пора цвітіння і великих змін…

Ольга Парадовська

     25 вересня 2018 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбувся творчий вечір поетеси Ольги Парадовської «Візерунки життя стелить доля мені» з нагоди святкування її 60-літнього ювілею. Жити і творити, любити Бога, цей світ і людей, мати віру і вміти прощати – головний лейтмотив її творчості, вірші випромінюють простоту і душевність, людяність і тепло. 

     На зустріч з поетичним словом Ольги Парадовської завітали представники місцевої влади, духовенство, колеги по перу, син Роман з дружиною Наталею, любимі онуки Ангелінка і Миколка, родичі з Миколаївської області, з рідного села Лецівка, друзі і односельчани поетеси, бібліотечні працівники району і активні користувачі бібліотеки.

     Розпочали святкову зустріч з молитви отець Михайло Маник і отець Дмитро Халус.

     В сьогоднішньому часі, після тимчасового творчого затишшя, Ольга Степанівна знову активно влилася в літературне життя нашого краю і ми бачимо нові цікаві поетичні доробки. Вона є авторкою семи книг, друкувалася в районній, обласній і республіканській пресі, журналах «Дніпро», «Перевал», її твори ввійшли у перший і другий випуск колективної збірки «Карпатська симфонія» літературного об’єднання «Горгани». Ювілярка прочитала кілька своїх поезій, подякувала всім присутнім, хто завітав на зустріч з її поетичним словом, подякувала працівникам бібліотеки за організацію творчого вечора, а колегам по перу, друзям і рідним – за підтримку.

     В цей святковий день з найкращими словами побажань до ювілярки звернулися письменник, журналіст, громадський діяч, літературний редактор журналу «Перевал» Іван Гаврилович; журналіст, заступник головного редактора обласного часопису «Галичина», член Національної спілки журналістів України  Ігор Лазоришин; заступник голови Рожнятівської районної державної адміністрації Богдан Михайлович Яковина. 

       

     Привітали колегу по перу письменник, краєзнавець, голова літературного об’єднання «Горгани», лауреат багатьох премій, член Національних спілок письменників, журналістів і краєзнавців України Любомир Михайлів; поетеса, член Національної спілки письменників України Леся Шмигельська та активні учасники літературного об’єднання «Горгани»: поети Володимир Кондур, Світлана Діденко, Надія Бардяк, Ольга Мацьків, о. Дмитро Халус, Наталія Волошин. 

    Найбільшою підтримкою і опорою на нелегкому життєвому шляху є найближчі люди – це сім’я і родина, це вірні друзі. Зі словами найкращих побажань в цей день до бібліотеки завітали сестри Ольга і Світлана з Миколаївської області, Вознесенського району; родина із рідного села Лецівка, близькі по духу жінки з Апостольства молитви, настоятель місцевого храму отець Михайло Маник, друзі і односельчани. 

   

    У бібліотеці до 60-літнього ювілею поетеси Ольги Парадовської організовано книжкову виставку «Не зупиняючись –  лише вперед іти…».
     У виконанні народного аматорського вокального ансамблю «Мелодія» (кер. Ірина Кравців) прозвучала пісня «Чом на тобі, клене, листячко зелене» на слова Ольги Парадовської, музика Мирослава Романишина. Ансамбль «Мелодія» також неперевершено виконав пісні «Лише удвох», «Згадай мене», «Зачекай, осінь». Від їхнього творчого колективу ювілярку привітала Марія Миколаївна Михайлів і побажала здоров’я, радості, любові і поваги від дітей і онуків та всього найкращого.

    На завершення ювілярку привітали начальник відділу культури РДА Володимир Феліксович Борович, директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак та побажали здоров'я, добробуту, благополуччя і завжди бути в гармонії з собою. 

Шановна ювілярко!
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Золота осіння пора принесла із собою ювілейну шістдесятку, а Ваша душа співає, Ваше серце наповнене любові до Бога, до навколишнього світу, до рідного краю, до українського народу, до близьких людей і вірних друзів. 
Щиро бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, добробуту, благополуччя! Творчих злетів Вам і нових звершень, здійснення всіх задумів і бажань! 

Категорія: Події | Переглядів: 769 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ