Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Вересень » 18 » З нагоди святкування  Дня рятівника в бібліотеці вшанували працівників цивільного захисту та пожежної охорони Рожнятівщини
11:40
З нагоди святкування  Дня рятівника в бібліотеці вшанували працівників цивільного захисту та пожежної охорони Рожнятівщини

     18 вересня 2018 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулося урочисте святкування Дня рятівника. Це професійне свято представників мужньої професії пожежників-рятувальників, фахівців, які щодня приходять на допомогу, ризикуючи здоров’ям, а інколи і життям, професіоналів, які роблять великий внесок у справу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

        

      Працівники бібліотеки коротко пригадали історію пожежної охорони Прикарпаття, історію заснування цього свята, а також наголосили, що сьогодні ми відзначаємо День рятівника у надзвичайних умовах, адже Україна зараз перебуває в часі неоголошеної війни, і найважче рятувальникам на Сході нашої країни, адже це вимагає максимальної концентрації, самовіддачі і, якщо необхідно, самопожертви при виконанні своїх обов’язків по захисту населення і своїх територій. Присутні переглянули відеосюжет до Дня рятівника. 
     Привітав колег з професійним святом, подякував за вірність обов’язку і постійну бойову готовність до боротьби з неочікуваним лихом керівник Рожнятівського районного відділу Управління МНС України в Івано-Франківській області, підполковник Петро Степанович Людкевич.

     З вітальним словом до рятівників звернулися заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина, заступник голови районної ради Олег Володимирович Понайда. Представники місцевої влади вручили грамоти РДА і районної ради особам рядового і начальницького складу та працівникам служби цивільного захисту Рожнятівського РВ УДСНС і ДПРЧ-8 за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди святкування Дня рятівника.

    Музичними дарунками рятівників вітала методист Рожнятівського РНД  Ірина Томків.

      Надзвичайні ситуації завжди виникають несподівано і дуже важливо, що є мужні люди, які можуть професійно прийти на допомогу. 

Шановні рятівники!
Ваше свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань та служб. Немає сумніву, що професійні навички, сила духу, витримка, мужність, досвід допомагатимуть Вам і надалі успішно втілювати у життя гасло: «Запобігти. Врятувати. Допомогти». 
Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту і благополуччя, всіляких гараздів і побільше життєвих благ та якомога менше тривожних викликів! Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає Вас від усіх негараздів. Зі святом Вас!

 

Категорія: Події | Переглядів: 1145 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ